Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?

#Exclusiv Click!

Actrița Magdalena Chihaia îl susține pe Andreas, fiul lui Dinu Maxer, și la școală. Iată la ce materii îi dă o mână de ajutor simpaticului puști, elev în clasa a Vll-a, și care mâine începe un nou an de învățământ. Artista ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre începerea stagiunii teatrale, avându-le colege de scenă pe valoroasele artiste Magda Catone și Ozana Barabancea.

„Am fost olimpică!”

Magdalena Chihaia are mari emoții pentru Andreas, fiul lui Dinu Maxer din prima căsnicie. Mâine, puștiul începe școala, dar și temele pentru acasă. Iată cum îi sare ea în ajutor, la lecții:

„Andreas începe luni școala. Este în clasa a VII-a. Suntem alături de el, în tot ceea ce face, asta implicând și lecțiile pentru școală. Atât Dinu, cât și eu.

Eu mai fac lecții cu el la română, și câteodată la engleză. Dinu este cel expert în matematică, franceză și multe altele. Eu am fost la clasă de filologie, în liceu, așa că tot ce ținea de compuneri și de gramatică adoram. Chiar am fost olimpică la română”, spune ea, exclusiv pentru Click!

Joacă pe scenă cu Magda Catone și cu Ozana Barabancea

Are însă uriașe emoții, nu numai pentru fiul lui Dinu Maxer, solistul trupei Axxa, ci și pentru ea. În curând, se deschide noua stagiune teatrală, fiind în distribuția unor spectacole de succes, alături de artiști importanți:

„Eu sunt, din 2016, la Teatrul Elisabeta, cu super producția “Crimă la cina”, un spectacol interactiv, o comedie în stil Agatha Christie, cu muzică live și dans, pe care îl jucăm de 13 ani sold out.

Am avut turnee prin țară, cu spectacolul “Ia-le banii!”, în regia lui Răzvan Oprea, alături de Magda Catone, Silviu Biriș și de Ozana Barabancea. Am de pe 15 septembrie turneu prin țară, cu „Gunoierul”, o altă comedie. Și am în producție încă două comedii italiene, care vor avea premiera lunile următoare”, ne-a mai mărturisit Magdalena Chihaia, exclusiv pentru Click!

Își dorește o colaborare cu Antena 1 și cu PRO TV

Artista Magdalena Chihaia a avut colaborări și în televiziune. Tare și-ar dori însă să facă parte din distribuția producțiilor de succes ale posturilor de televiziune concurente:

„În televiziune, am colaborat cu producția „Lecții de viață” (PRO TV), în ultimul an. Însă, recunosc că îmi doresc foarte mult să fac parte dintr-o producție de la Antena 1 sau de la PRO TV”.

„Ne-am unit destinele și pe scenă”

Întreaga vară, Dinu și Magdalena au muncit pe Litoral, unde au prezentat spectacole antrenante pentru turiști. Colaborarea profesională i-a unit și mai mult, ei dorindu-și, pe viitor, și mai multe astfel de contracte:

„Contractul de pe Litoral l-am terminat pe 31 august. A meritat, din punct de vedere artistic și sentimental. Deși plecasem pe o idee, în acest contract, am fost provocați să prezentam împreună toate spectacolele de seară și să improvizăm multe concursuri.

A fost foarte frumos, pentru că așa ne-am consolidat ca cel mai bun cuplu de prezentatori. Suntem tineri, fresh și plini de umor. Dacă până acum prezentam individual, de anul acesta ne-am unit destinele și pe scenă”, ne-a mai mărturisit Magdalena Chihaia, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net