Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”

Ultima actualizare:

Te-ai întrebat vreodată care este „adevărata față” a vedetelor românești pe care le vezi acasă, pe micile ecrane? Sunt ele oare sincere și transparente, sau joacă un rol de dragul meseriei? Ei bine, dacă ești curios să afli o părere aparent sinceră despre câteva celebrități arhicunoscute de la noi, continuă să citești articolul.

Vedete românești / foto: colaj Click!
Vedete românești / foto: colaj Click!

Simona Gherghe, Horia Moculescu, Fuego, Ștefan Bănică Jr., Dan Negru, Teo Trandafir, Corina Dănilă și Andreea Bănică - sunt doar câteva celebrități cărora intenauții de pe platforma de socializare Reddit le-au făcut profilul. Cum se comportă aceștia în realitate și ce atitudini îmbracă, descoperiți din rândurile de mai jos. 

„Nevastă-mea e rudă cu Simona Gherghe”

Pe Reddit a devenit virală întrebarea unui utilizator al rețelei de socializare care a fost curios să abordeze un subiect controversat: vedetele din România. A pus o întrebare prin care le-a cerut prietenilor săi virtuali să împărtășească diverse experiențe legate de cei pe care îi vedem pe micile ecrane. 

„Pentru cei care sunt înrudiți cu oameni cunoscuți, puteți să ne spuneți ceva despre ei? Îi cunoașteți? Ei vă cunosc? Cum sunt ca persoane și ce atitudine au față de voi și alte rude? Dacă îi cunoașteți personal de dinainte să devină celebri, cum s-au schimbat?

Merge și dacă sunteți înrudiți cu personalități istorice. Poate aveți și povești din familie cu ei dacă sunt personalități mai recente.” - a fost întrebarea adresată de un utlizator Reddit celorlalți internauți, iar răspunsurile nu au întârziat să apară:

„Nevastă-mea e rudă cu Simona Gherghe, o prefacută!

De când a ajuns prima dată la varan nu a mai dat niciun semn de viață, iar când ne-am întalnit ocazional la evenimentele de familie nu băga în seamă pe nimeni, vedetă...

Bine, cam toți din partea aia de neam sunt la fel, dar nu mă așteptam la ea să fie așa” - a fost unul dintre răspunsuri. 

„Poate cel mai de treabă om pe care l-am întâlnit!”

Altcineva a vorbit despre mai multe celebrități, precum Horia Moculescu sau Dan Negru. Interesant ceea ce a avut de spus despre cei doi, și nu numai. 

„Rude celebre n-am, dar prin diverse circumstanțe am făcut cunoștință cu indivizi mai mult sau mai puțin celebri.

Printre cei mai cunoscuți:

Horia Moculescu, foarte amuzant ca individ, bețiv mare, povestește tot felul de lucruri de pici sub masă de râs și un muzician foarte bun.

Fuego - poate cel mai dubios dintre toți, în viața de zi cu zi are un accent moldovenesc puternic și o personalitate foarte uh... mâzgoasă? Sincer, nu găsesc un cuvânt mai potrivit ca să-l descriu.

Bănică juniorul, plin de sine și afectat, nu am petrecut timp cu el 1 la 1, dar în contextele în care l-am întâlnit părea că nu se mai suferă.

Dan Negru - poate cel mai de treabă om pe care l-am întâlnit, diferit 100% de personalitatea TV.

Teo Trandafir - o tipă funny, carismatică, dar foarte pretențioasă ca totul să fie numai cum vrea ea.

Corina Dănilă - una din cele mai mișto femei pe care le-am întâlnit vreodată!

Andreea Bănică - poate o fi ceva de capul ei, dar pare sincer destul de tută după timpul pe care l-am petrecut alături de ea.

Ăștia îmi vin în minte. Am mai cunoscut și alții, dar nu mi-au rămas în amintire foarte clar - câteva prezentatoare TV, câteva cântărețe.” - a mai fost mărturisirea făcută de un alt internaut, pe Reddit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner tavi clonda png
BeFunky collage (36) jpg
mario fresh jpg
andreea esca porumbacu jpg
Banner Sofia Vicoveanca
BeFunky collage (35) jpg
banner Georgica Cornu
banner Ela Crăciun
image
actualitate.net
image
actualitate.net