Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”

Deși multe vedete din România au reușit, de-a lungul timpului, să atragă un număr impresionant de fani, se pare că unele nu sunt chiar pe placul tuturor. De obicei, atât pentru starurile internaționale, cât și cele de la noi, popularitatea vine la pachet și cu un val de critici, mai ales pe rețelele de socializare. Ei bine, un român a reușit să agite apele pe Reddit, după ce a pornit o discuție despre artiștii români pe care nu îi mai suportă.

Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă / foto: colaj Instagram
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă / foto: colaj Instagram

„Îmi cer scuze dacă a mai fost abordat subiectul, dar astăzi m-am trezit hater și am început să mă gândesc despre cât de mult nu suport 3 Sud Est. De ce? Nu știu, poate pentru că sunt bărbați de aproape 50 de ani care cântă mai mult melodii pentru adolescenți, trecute de timpul lor. Sunt millenial și au făcut parte din copilăria mea, but man, nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari.

„Pe lista mea de hate se adaugă ...”

Apoi mi-am amintit că pe lista mea de hate se adaugă Andreea Bănică, în special după ce Spotify a dezgropat «Hooky Song» pentru mine și am amețit în momentul în care a pornit melodia. Dacă îmi amintesc bine, Oana Zăvoranu a făcut un episod întreg despre ea pentru că e în stare să facă reclamă oricărui produs pentru bani. Am văzut și că a scăpat de alunița de pe față, dar asta nu o face mai puțin insuportabilă pentru mine. Ultima la care mă pot gândi e Alina Eremia. La fata asta chiar nu am idee de ce nu o suport. Cel mai probabil din cauza că o asociez cu Ariana Grande (pe care, de asemenea, nu o suport, dar aici vorbesc strict de artiști din România) sau pentru că e prea overrated.

Așadar, mai există cineva care s-a trezit hater astăzi și are artiști pe care pur și simplu nu-i agreează deloc? Știu că mulți artiști cad în această categorie, dar există acea subcategorie care sunt artiștii despre care când auzi ceva (ori când le auzi melodiile) să te facă să-ți dai ochii peste cap la infinit. Artiști pe care nu-i poți ignora pur și simplu când vine vorba de ei”, a scris un român pe Reddit.

Ulterior, tot mai mulți români au început să își dea cu părerea și să spună, la rândul lor, care sunt vedetele din România pe care nu le mai suportă.

„Tudor Chirilă. Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent la 40+ de ani. Nu-i suport faţa, muzica şi ideile”, „Ristei. Mi se părea un copil de bani gata și acum e un adult în toată firea și tot nu știu care e meseria lui, e doar agarici pe la diverse emisiuni și a cântat o piesă sau două acum 20 de ani. Mare vedetă”, „Carlas Dreams! Parcă toate melodiile sunt la fel”,

„Dorian Popa, dacă îl pot încadra ca artist”, „Eu nu il suport absolut deloc pe Dan Bitman, nu stiu exact de ce”, „Eu n-am tolerat-o niciodată pe Andra, deși nu îți pot spune de ce”, „Nimeni nu mă scoate mai tare din sărite decât Andreea Mantea. Pomeții ăia super exagerați și atitudinea ei de copilă de 8 ani răsfățată mă scârbesc mai tare ca orice”, sunt alte comentarii la postarea românului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
image
actualitate.net
image
actualitate.net