Vedetele din showbiz care au făcut închisoare. Cătălin Botezatu, Brigitte Pastramă sau Gigi Becali se numără printre cei care au comis infracțiuni grave

Viața vedetelor din showbiz pare adesea roz, însă aparențele înșeală de cele mai multe ori. Chiar dacă au zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat, în realitate, unele celebrități ascund adevărate drame. Au trecut prin momente grele, ba chiar au făcut și închisoare.

Gigi Becali, Brigitte Pastramă și Cătălin Botezatu au făcut închisoare / Foto: Colaj Facebook
Gigi Becali, Brigitte Pastramă și Cătălin Botezatu au făcut închisoare / Foto: Colaj Facebook

Cătălin Botezatu a petrecut 10 luni după gratii

Puțini sunt cei care știu că celebrul designer de modă, Cătălin Botezatu a fost arestat timp de 10 luni la Cremona, Italia. Totul s-a petrecut în anul 1996, după ce a fost acuzat de bancrută frauduloasă. Creatorul de modă a stat într-o închisoare de maximă securitate, iar după câteva luni a fost extrădat și transferat în Penitenciarul Rahova. Această experiență l-a marcat pe viață, ajungând chiar și la gânduri suicidale.

„Am fost în mijlocul unui conflict, al unei mafii politice şi financiare ale acelei perioade. Am fost victime, dacă stăm să ne gândim, dar nu aş vrea să mă victimizez. Am luat un credit pentru că am fost puşi în imposibilitatea de a plăti salariile.

Aveam foarte multe ferme, aveam foarte mulţi salariaţi şi pentru că toate conturile firmei noastre pe vremea aceea au fost blocate în mod intenţionat, tocmai pentru a ne determina să cotizăm mai mult, a trebuit să luăm bani de undeva.

  Am făcut un credit pe care l-am garantat cred că de zece ori mai mult decât valora el. L-am luat şi l-am dat asociatului meu pentru a plăti acele datorii”, povestea Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.

Brigitte Pastramă, Gigi Becali și Tudor Șișu au făcut închisoare din cauza unor infracțiuni grave

Brigitte Pastramă a fost arestată și condamnată la 2 ani de închisoare, după ce a bătut și sechestrat doi bărbați, într-un club din Timișoara. Vedeta a recurs la gestul șocant din cauza faptului că indivizii i-ar fi datorat 5.000 de euro. Totul s-a petrecut în anul 2003, când fosta soție a lui Ilie Năstase a fugit de polițiști pentru a nu fi arestată, însă după câteva zile s-a predat de bună voie.

Tudor Șișu, fostul membru al trupei La Familia a petrecut 6 ani în arest, după ce a fost acuzat de trafic de droguri și consum. Cântărețul s-a confruntat ani buni cu acest viciu, drept pentru care, la un moment, dat a ajuns să plătească pentru faptele sale.

Nici Gigi Becali nu a scăpat de închisoare. În anul 2009, latifundiarul a fost închis timp de 1 an și 10 luni în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a dat ordin ca niște indivizi să fie bătuți și sechestrați, pe motiv că furaseră o mașină. Înainte ca mandatul de arestare de 29 de zile să expire, acesta a fost eliberat sub control judiciar, însă nu i s-a permis să părăsească județul Ilfov și nici să plece din București.

Cristina Țopescu a stat după gratii de dragul mamei sale

Cristina Țopescu, celebra jurnalistă care a decedat în 2019, în urma unui infarct miocardic, a făcut închisoare 3 luni de dragul mamei sale. Aceasta a încercat să treacă granița în mod fraudulos pentru a-și vizita mama, care la acea vreme locuia în Germania și era suspectă de cancer.

„Am apelat la nişte călăuze şi am încercat să trec graniţa în mod fraudulos. După un drum infernal de patru ore, noaptea, cu mers târâş şi trecut prin apă, am fost prinşi pe fâşie – ne turnase cineva şi ei ne aşteptau. Apoi am făcut închisoare trei luni şi cinci zile, până în decembrie ’89.

 Am fost plimbată prin patru închisori, am purtat zeghe, am fost făcută trădătoare de ţară şi trebuia să se demonstreze la ancheta Securităţii că am fost educată în spiritul acesta de tatăl meu. În afară de bătaie şi viol, am avut parte de condiţiile de detenţie ale unui infractor (interogatorii, păduchi, insulte şi umilinţe), care însă mi-au confirmat că pot fi un om puternic”, spunea Cristina Țopescu cu ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
victor cornea andreea balan instagram jpg
cub dan bittman png
banner Georgiana Lobont
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
dani otil 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net