Cătălin Botezatu, picanterii din culisele poveștii de dragoste cu Bianca Drăgușanu: „Este femeia-accident, după care toți bărbații întorc capul. Are personalitate, nu-mi plac femeile cu statut de slugă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (57 de ani) și Bianca Drăgușanu (42 de ani) au bifat, în urmă cu 15 ani, o poveste de dragoste cu năbădăi. După despărțire, au rămas în relații foarte bune, dovadă stând și complimentele pe care și le fac reciproc. Iată ce ne-a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!, despre Bianca, după ce, în cadrul podcastului, realizat de Bursucu, superba vedetă l-a lăudat: „Bote mi-a schimbat viața!”.

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Botezatu: „Mi-a schimbat viața!”

În agitatul showbiz, în care vedetele se despart cu scântei, aducându-și grave acuzații, în public, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au rămas prieteni de suflet. Iată ce frumos a vorbit Bianca, recent, despre celebrul designer, în podcastul lui Bursucu:

„L-am văzut pe Cătălin Botezatu la Fashion Week. A fost punct ochit, punct lovit! Eu am fost ce îi trebuia lui Cătălin Botezatu, în momentul acela, așa cum el a fost pentru mine ce îmi trebuia mie în momentul acela. El mi-a schimbat viața!”.

Cătălin Botezatu: „Bărbații salivează după Bianca, toți și-ar dori-o!”

Flatat de cele spuse de fosta iubită, Cătălin Botezatu i-a întors Biancăi înzecit complimentele, prin intermediul Click!:

„Așa e, Biancăi i-am schimbat viața. Pentru mine a fost este și va fi una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și speciale. Ea este o dovadă vie a faptului că poți, dacă vrei, și dacă ai ambiție, să ajungi acolo unde îți dorești, fără să faci compromisuri, de cine știe ce natură, așa cum mulți cred asta. Este foarte frumoasă, este, cum îmi place mie să spun, „femeia accident”, după care toată lumea întoarce capul pe stradă. Bărbații salivează după Bianca, toți și-ar dori-o! Dar, ce să vezi, nu se poate!”.

Bote: „Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger”

Cătălin Botezatu ne-a oferit, exclusiv pentru Click!, și câteva picanterii din culisele poveștii de dragoste, de acum 15 ani, când relația lor cu năbădăi făcea deliciul tabloidelor:

„Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger, ne-am văzut, ne-am plăcut și de aici a început nebunia. A fost o relație nebună, plină de adrenalină, nicidecum monotonă. Din ea pleca acea fiară, acea panteră, care tot timpul te ținea cu adrenalina la cote înalte. Are simțul umorului, al aventurii, al nebuniei, e deșteaptă, are personalitate.

Mie nu mi-ar fi plăcut să am lângă mine o femeie cu statut de servitoare, de slugă, care să facă ce spun eu. Nu îmi plac femeile umile. Păi, îmi iau o menajeră ca să-mi facă mâncare. A rămas, din păcate, mentalitatea asta a bărbaților că te însori ca femeia să-ți facă sarmale și să-ți despută casa. E frumos să îți facă copii, însă, pentru restul de servicii, domnilor, există menajere!”.

Cătălin Botezatu le oferă și un sfat prețios femeilor, pentru a evita monotonia în căsnicie: „Femeia trebuie să fie femeie, și după ce se mărită. Dimpotrivă, trebuie să fie și mai înfloritoare, să îți trezească mereu apetitul pentru ea, să-ți întrețină flacăra iubirii. Bianca știe să țină bărbatul în priză, să fie tot timpul aranjată și parfumată”.

Bote: „Am știu de la început că va reuși!”

Cătălin Botezatu o admiră sincer pe Bianca Drăgușanu și pentru ambiția de a-și câștiga singură banii, de a fi independentă și din punct de vedere financiar:

„Bianca Drăgușanu a început prin a fi „blonda lui Bote”, dar acum e acea fată celebră, o mamă deosebită și o femeie de afaceri care a reușit în fashion, care face lucruri frumoase, în acest domeniu. Am știut de la început că va reuși. Așa că, să lăsăm răutățile, ipocriziile, și să ne vedem de grădina noastră, să nu o mai comentăm, să nu ne mai intereseze ce fac alții”.

Ce spune despre operațiile estetice ale Biancăi: „Poate că a mai exagerat!”

Bianca Drăgușanu, fotomodel de succes, dar și femeie de afaceri, a recunoscut că are operații estetice. Și-a îmbogățit decolteul, cu ajutorul implantului mamar, și-a operat nasul și și-a mărit buzele. Cătălin ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre acest aspect:

„Bianca avea, la începuturi, frumusețea acelor vremuri. Pe vremea aceea, erau puține femei tinere atât de frumoase. În timp, însă, cu toții se schimbă, așa e moda, toate femeile își mai pun câte un silicon sau își măresc buzele.

Poate că a mai exagerat, dar depinde de gusturi. Ea este în pas cu trendul operațiilor estetice, inclusiv la nivelul feței, ceea ce este firesc. Adică, nu facem caz de alte cucoane cu nume grele, dar facem caz de Biancăi! Asta e o ipocrizie!”, a mai menționat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net