Afacerea cu care Valentin Butnaru și Ana Bodea își doresc să dea lovitura. Cei doi au făcut anunțul: „De-abia aștept să deschidem”

Ana Bodea (24 de ani) și Valentin Butnaru (39 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Cei doi sunt împreună de aproape un an și sunt colegi de trust, iar acum vor să își deschidă și o afacere împreună.

Ana Bodea și Valentin Butnaru își deschid afacere
Ana Bodea și Valentin Butnaru își deschid afacere

Ce afacere își deschid Ana Bodea și Valentin Butnaru

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia-soția soțului meu” și Valentin Butnaru, prezentatorul știrilor Observator s-au îndrăgostit la prima vedere, iar de atunci par să fie de nedespărțit. Deși între ei există o diferență de vârstă de 15 ani, acest lucru nu le stă deloc în cale. La cei 24 de ani, actrița este entuziastă și privește cu determinare către viitor. A absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai bune din lume, iar ulterior s-a orientat către actorie.

Deși a trecut prin momente grele, fiind chiar și pe cale să își piardă viața, Ana Bodea a demonstrat că este puternică și că poate depăși orice obstacol. Nu numai că aspiră la o viață profesională de nivel înalt, dar muncește din greu pentru a reușit să obțină tot ceea ce își dorește. Ei bine, recent, tânăra a făcut un anunț în mediul online, prin care a ținut să precizeze că își deschide o școală de balet și TV împreună cu iubitul ei, Valentin Butnaru.

„De-abia aștept să deschidem școala de balet și TV împreună, pentru că nu văd un partener mai bun, un om mai responsabil și mai dedicate și un prieten de suflet mai implicat cu care să îmi îndeplinesc visul ăsta!”, a scris Ana Bodea pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață.

„Ne înțelegem perfect”

Nu demult, Valentin Butnaru și Ana Bodea au făcut câteva remarci cu privire la relația lor. Cei doi spuneau că se completează perfect și că se bucură de faptul că amândoi au simțul umorului a fel de bine dezvoltat.

„Problema e că eu sunt total imatur. Am rămas la stadiul de 20 de ani, 21. Deci mai puțin decât ea. Și avem același tip de umor, avem aceleași reacții. Sunt total iresponsabil”, spunea el, potrivit Elle.ro.

„Eu cred în energia oamenilor. Ne înțelegem perfect, ca și cum ne-am fi știut dintotdeauna. N-au apărut niciodată probleme”, a adăugat actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net