Alexandra Stan, bubulina gospodina! A făcut bulion la tuci, pentru iarnă! Ce rețetă secretă are?

La asta chiar că nu te așteptai! Alexandra Stan este bubulina gospodina! Cântăreața s-a apucat să facă bulion de casă și conserve pentru iarnă. Are și o rețetă specială, pe care a împărtășit-o fanilor.

Atunci când nu este pe scenă, Alexandra Stan ( în vârstă de 34 de ani) nu are deloc fițe. Cântăreața se află în aceste zile acasă, la Constanța, la casa părintească, așa că a pus osul la treabă. Puțini știu că solista este pasionată de treburile gospodăriei și chiar îi place să gătească atunci când timpul îi permite.

Dacă tot a venit toamna, Alexandra a trecut în bucătărie, alături de rudele sale, și s-a apucat să pună conserve pentru iarnă. Artista se pricepe cel mai bine să facă bulion de roșii la tuci și are chiar și o rețetă proprie, numai că roșiile cumpărate de la piață nu prea i-au făcut cu ochiul, anul acesta.

Alexandra pune conserve pentru iarnă și face bulion la tuci!

Cu șorțul legat de gât, Alexandra a împărtășit și fanilor ei, de pe rețelele de socializare, rețeta ei specială de bulion, scăzut la foc de lemne, în tuciul din curtea casei, ca pe vremurile bunicii.

Am luat roșii cu doi lei kilogramul de la piață, dar asta e, atât dai, atât face. Nu sunt cine știe ce, cam micuțe, anemice. Le-am dat prin blender, eu le pun cu tot cu coajă. Știu că unele gospodine le curăță de coajă, dar eu nu fac așa. Fierbem bulionul la tuci, să fie gustos, apoi pregătim sticlele în care să-l punem.

Mie îmi place să pun busuioc în sticle, apoi punem sosul de roșii, adăugăm puțin ulei deasupra, și niște ardei uite. Așa îi place soră-mii, care este gravidă! Pentru ea fac câteva sticle din acestea cu ardei iute, a explicat Alexandra Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net