Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Actorul este din ce în ce mai slăbit

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este una bună, iar în cursul weekendului maestrul a fost transportat la spital, după ce a acuzat stări de rău. Cei care au solicitat intervenția medicilor au fost angajații azilului de bătrâni în care actorul este cazat. 

image

Alexandru Arșinel a fost internat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deterioriat rapid. Zilele trecute, actorul s-a simțit rău, iar angajații îngrijorați ai clinicii au solicitat ajutorul unuui echipaj de ambulanță.

Așadar, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la un spital aflat în centrul Bucureștiului, iar în prezent se află sub supraveghere medicală. Problemele care l-ar fi adus pe mâinile medicilor ar fi fost unele de natură cardiacă. 

Citește și: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru 

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Încă din anul 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar de multă vre,e a fost diagnosticat cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

Conform fiului său, cel care a decis să-l interneze la azil, comediantul are probleme de memorie și escare multiple din cauza faptului că petrece o bună parte din zi întins în pat.

Vezi și: Uite în ce azil de cinci stele este cazat Alexandru Arșinel!

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de cinci stele 

  „Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara Cristian Arșinel, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Alexandru Arșinel a fost internat la azil în vara acestui an. Conform imaginilor făcute publice de către Click!, centrul în care se află cazat maestrul este situat în Otopeni și oferă celor care sunt internați aici condiții de lux. Ce-i drept, și prețurile sunt pe măsură. Astfel, fii actorului scot din buzunare aproximativ 3.700 de lei lunar pentru ca tatăl lor să fie îngrijit cum se cuvine. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net