Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel, 83 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce în urmă cu câteva luni, fii săi l-au externat din azilul unde era îngrijit și l-au dus acasă. Actorul a întâmpinat din nou probleme de sănătate, care au necesitat intervenția imediată a medicilor. 

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat
Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat

Bogdan Arșinel, fiul maestrului, a fost zărit în interiorul unității medicale, stând pe scaun în timp ce aștepta vești din partea doctorilor, despre starea de sănătate a tatălui său, notează SpyNews

Nu rata nici: Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

În luna august, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la Spitalul Fundeni, la secția de Terapie Intensivă, pe secția  de urologie. Actorului i se făcuse rău în timp ce se afla în azilul de bătrâni din zona Otopeni, iar personalul a chemat Salvarea. Potrivit medicilor care l-au examinat la acea vreme actorul contactase o infecție nosocomială. 

Hai să afli și: Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori. Cum arată acum

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara la acel moment fiul lui Alexandru Arșinel. 

Azilul de cinci stele în care era internat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a întâmpinat mari probleme de sănătate în ultimii ani. Actorul  suferit două operații pe cord deschis, iar în timpul celei de-a doua intervenții, i s-a implantat un stimulator cardiac. Ulterior, Arșinel a fost internat de către fii săi într-un centru de lux, pentru bătrâni, unde actorul a beneficiat de îngrijiri paleative. La centrul respectiv, pacienții aveau acces la piscină cu jacuzzii și saună. 

Citește și: Uite în ce azil de cinci stele este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi! Cât plătește fiul lunar?

Click! a relatat în exclusivitate la vremea aceea ce despre condițiile extraordinare în care locuia Alexandru Arșinel, la azilul din Otopeni. Poți citi mai mai multe despre acest subiect AICI. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net