Alexia Țalavutis se împarte cu succes între matinalul de la Antena Stars și filmările pentru „Te cunosc de undeva". Cum reușește să facă față

#Exclusiv Click!

Alexia  Țalavutis  (33 de ani) este mai mult decât încântată pentru că face din nou echipă cu Dima în cel de-al 20-lea sezon al show-ului de transformări „Te cunosc de undeva”.

Alexia Țalavutis face echipă cu Dima Trofin la „Te cunosc de undeva”
Alexia Țalavutis face echipă cu Dima Trofin la „Te cunosc de undeva”

 Artista și prezentatoarea TV are un program extrem de încărcat, de la matinalul pe care îl prezintă la Antena Stars tot cu Dima, colegul ei, pleacă apoi la filmările pentru „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, iar oboseala își spune uneori cuvântul. Însă pentru că asta și-a dorit să facă de mică, Alexia Țalavutis nu poate să fie decât recunoscătoare!

 Cum faci față acestui program încărcat, cu „Te cunosc de undeva", plus matinalul din fiecare dimineță de la Antena Stars?

Fac față, sunt strong, pentru asta m-am pregătit de când sunt mică și sunt foarte fericită  că fac exact ce îmi doresc și exact ce îmi place și pentru ce am muncit. Acum, că există și oboseală, trecem peste, că e foarte frumos să te trezești și să te duci să îți faci jobul ăla pe care  l-ai visat. Nu mai zic după, de la o emisiune te duci la altă emisiune. E un vis împlinit pe care cred că orice copil de mic artist și-l dorește!

Cât de bine te înțelegi cu partenerul tău de la „Te cunosc de undeva", Dima?

Avem deja experiență împreună, din sezonul 17. Este mult mai tare acum! Faptul că deja ne cunoaștem cu toții, toate echipele,  îi știu atuurile, defectele și așa mai departe, mi se pare și mai incitant. Noi suntem perfecționiști și asta cred că ne încurcă puțin, dar ne-am propus ca în sezonul ăsta să ne jucăm și să ne bucurăm mai mult. Cu fiecare personaj avem onoarea să fim altcineva, să experimentăm altceva, alt personaj în fiecare săptămână.

Ți se pare că acest sezon „Te cunosc de undeva” este cel mai greu de până acum?

Ușor nu e, clar,  dar este și foarte frumos în momentul în care faci ceea ce îți place! Sigur, te enervezi! Nu îți iese din prima. Cine este perfect? Nimeni! Așa că e normal să existe un parcurs și un drum să ajungem acolo. De fapt, știi care este premiul nostru în fiecare săptămână? Scena și aplauzele! Dacă astea  există în viață noastră, părerea mea este că suntem fericiți ca artiști!

Ți-a dat bătăi de cap vreun personaj anume, te-ai accidentat, s-a întâmplat ceva?

Chiar aseară la filmare (n.r.: joia trecută) am avut un personaj foarte departe de mine, foarte-foarte departe și, da, nu mi-a fost deloc ușor, două săptămâni am stat, m-am gândit, am încercat să aduc cât mai mult din zona  asta și să mă apropii, pentru că despre asta este vorba, să ne depășim barierele. Ruleta știe exact unde ne simțim confortabil, primim și momente care ne plac și chiar dacă ne plac, nu înseamnă că munca e mai puțină, din contră.  Adică în momentul în care ai de pregătit un musical, munca e triplă, e total altceva, de asta zic că e super incitant și mai cu seamă că e un sezon cu toți concurenții dintre cei mai buni, este la energia 2.20 și mă bucur că noi nu lipsim!

Cum te menții tu în formă cu atâtea lucruri de făcut și un program atât de încărcat? Au fost mulți care au spus că i-au solicitat foarte tare filmările, au fost foarte stresați, au slăbit, s-au îngrășat...

Nu am observat schimbări majore! La un moment dat intervine oboseala. Am descoperit cum trebuie să fac, mă opresc, pun pauză gândurilor, dorm un pic și îmi revin. Chiar dacă avem și matinal și imediat după filmăm până noaptea târziu la „Te cunosc de undeva", 4 ore de noapte pe somn să fie a la long, nu e chiar ușor, dar satisfacția pe care o avem în urma acestor proiecte este minunată. Nu e ușor să te trezești în fiecare dimineață  la 5.30, să îți aduni gândurile, să zâmbești, să mai și transmiți energie celor de acasă, însă faptul că reușim asta, în cele mai multe cazuri și vin invitații în platou și ne spun că simt asta de acasă și ne și urmăresc, îți dă o satisfacție foarte frumoasă și te face să te duci și mai departe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net