Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut! Numele deosebit pe care l-a primit fetița

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța a fost născută pe data de 06.09.2022, aproape de miezul nopții, la ora 23:20, pe cale naturală. Aceasta a avut 3,530 de grame și 53 de cm la naștere și a primit nota 10.

Vladimir și Alice s-au căsătorit în anul 2018
Vladimir și Alice s-au căsătorit în anul 2018

Cuplul a ales un nume special pentru fetița lor, Alegra Nova. Primul prenume, ,,Alegra'',  provine din limba italiană și înseamnă „vesel”, „plin de viață”. Acest nume a fost purtat și de fiica nelegitima a Lordului Byron (poetul George Gordon).

Citește și: Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, reuniune cu substrat? Ce pun la cale cei doi?

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au ținut să împărtășească cu fanii acest moment important, astfel că au postat pe rețelele de socializare.

,,Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit", a spus fericita mămică.

Zora nu poate sta fără mama ei 

Alice a declarat acum ceva timp că este speriată de faptul că fetița ei, Zora, nu se poate obișnui să doarmă singură. Aceasta se gândea că va veni momentul în care va naște și trebuie să găsească o soluție și să o pregătească din timp pe Zora.

Vezi și: Vladimir Drăghia, tăticul HOT! Cum l-a ajutat titulatura de «frumușel» în carieră

,,Aseară am avut o discuție grea cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc.

Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea.De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere.Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla”, a declarat Alice Cavaleru pe rețelele de socializare, acum ceva timp'', a declarat Alice Cavaleru pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Relația dintre Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți în anul 2017, însă atunci nu erau căsătoriți. La un an după, în 2018, cei doi au făcut nuntă la mare, pe plaja unor prieteni. Relația s-a consolidat din ce în ce mai mult, iar anul acesta au aflat că vor mai avea un copil, o fetiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net