Alin Chirilă de la Survivor a dat lovitura! Se pregătește pentru cel mai mare eveniment din viața lui: „Trebuie să slăbesc 17 kilograme”

#Exclusiv Click!

Alin Chirilă de la Survivor România a dat lovitura! La aproape un an de la ultimul meci de MMA, celebrul luptător este gata să intre iar în cușcă. Click! are cele mai proaspete informații despre adversarul lui, dar și despre sacrificiile pe care trebuie să le facă.

În exclusivitate pentru Click!, celebrul luptător Alin Chirilă, care a adunat o mulțime de fani în cadrul competiției de la Pro TV, Survivor România, a povestit că urmează să lupte contra lui Cedric Doumbe, un star francez din Glory și campion mondial. S-a ales cu un contract de mai mare frumusețea pe care de-abia așteaptă să-l onoreze! 

Ce sacrificii trebuie să facă Alin Chirilă pentru lupta cu adversarul său

Pentru că astfel de evenimente implică un stil de viață extrem de strict, Alin Chirilă trebuie să dea jos 17 kilograme. Sportivul ne-a mărturisit că este nerăbdător să se lupte, mai ales că de la ultimul său astfel de eveniment, a trecut aproape un an. 

„A trecut aproape un an de la ultimul meu meci de MMA care a fost în Emiratele Arabe, Abu Dhabi. A avut loc în septembrie anul trecut, unde am câștigat prin KO în prima repriză, după care a venit Survivor,  unde am avut cele mai intense trăiri, emoții, adrenalină, salbăticie...

Am venit acasă cu 2 kg în plus de la Survivor, kilograme pe care le-am luat în câteva luni. După ce am ieșit din emisiune am încercat să recuperez, să mă distrez, să mă bucur de acele momente de revenire la realitate. Însă simțeam că ceva lipsește și acele lucruri erau antrenamentul, motivația și lupta. La câteva zile după, m-am gândit că ar fi bine să-mi programez un meci și mă tot gândeam cum și unde....

Imediat am primit o ofertă de la una din cele mai tari promoții de MMA din lume, PFL,  unde am semnat un contract cu ei de a lupta pe 30 septembrie în main eventul galei în Paris, Franta.

Posibilul adversar este starul francez din Glory, campion mondial, cel mai bun din lume la această categorie,  Cedric Doumbe. Pentru acest meci va trebui să slăbesc 17 kg în decursul a 8 săptămâni. Contractul este semnat de mine, aștept semnătura și confirmarea lui. Va fi cel mai tare meci al meu din cariera mea de sportiv”, a spus Alin Chirilă, în exclusivitate pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net