Alina Vidican, viață de poveste cu Claude Senhoreti: vacanțe, surprize și declarații de dragoste

Alina Vidican, una dintre fostele soții ale lui Cristian Borcea, radiază de fericire la brațul noului soț, Claude Senhoreti, iar acesta se dă peste cap să-i facă pe plac. Escapadele romantice nu sunt excluse și nici declarațiile publice de dragoste. Alina se înțelege foarte bine și cu fii pe care Claude îi are din fosta relație, așadar formează o famile mare și fericită. 

Alina Vidican și Claude s-au căsătorit anul trecut
Alina Vidican și Claude s-au căsătorit anul trecut

Alina Vidican s-a recăsătorit anul trecut cu Claude Senhoreti, după mai mulți ani de relație. Claude este un afacerist de origine braziliană și deține afaceri în domeniul autoturismelor. În plus, este pasionat de curse și este dependent de adrenalină.

Citește și: Lux și eleganță la nunta Alinei Vidican! 

Spiritul aventurier ale partenerului a făcut-o pe Alina să se îndrăgostească iremediabil. Claude este foarte atent cu fosta soție a lui Cristian Borcea și nici romantismul nu îi lipsește, judecând după imaginile pe care le distribuie pe paginile rețelelor de socializare. 

Milionarul are în conturi o avere frumușică, așadar nu ține cont de finanțe atunci când în joc este fericirea partenerei de viață. Anul trecut i-a făcut cadou un autoturism marca Lamborghini la care mulți nu ar putea decât să viseze! 

Recent, Claude a distribuit o fotografie în care apare îmbrățișând-o pe Alina. Afaceristul a adăugat o descriere pe măsură potrivit căreia ar merge oriunde în lume dacă Alina este cea care îl însoțește! 

Vezi și: Alina Vidican este tratată ca o prințesă de actualul soț

Alina Vidican se înțelege foarte bine și cu fii pe care Claude îi are dintr-o fostă relație. Filipe și Pedro sunt mari, au 23 și 21 de ani, însă adoră să meargă în vacanțe alături de cei doi îndăgostiți. Dovada? Imaginile pe care Alina le-a împărtășit fanilor de Ziua Tatălui. În instantanee, Alina și Claude se află la masă cu Pedro și Filipe, într-un cadru de poveste care amintește de restaurantele grecești aflate la malul mării. 

Alina Vidican și Cristian Borcea au divorțat în 2016

După divorțul de Cristian Borcea, Alina Vidican a înflorit și radiază de fericire! Cu toate acestea, nu putem să nu observăm faptul că vedeta pare să fie din ce în ce mai interesată de schimbările de look și de operațiile estetice. Alina și Cristi Borcea au doi copii împreună, o fată și un băiat, însă mariajul lor a ajuns la final în anul 2016. 

Schimbările pe care le-a suferit la nivelul feței sunt evidente, iar Alina își dorește să șteargă de pe chip semnele trecerii timpului. Probabil vizitele la cabinetul medicului estetician nu îi sunt străine. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net