Amalia Enache, operată de urgență! Primele imagini din spital: „Durerile sunt atât de atroce”

Ultima actualizare:

Vestea serii vine din partea unei vedete Pro Tv și anume fermecătoarea Amalia Enache de la Știrile Pro tv. S-ar părea că vedeta a ajuns la spital joi, 16 februarie, însă totul este sub control și intervenția la care a fost supusă a decurs cum nu s-a putut mai bine. 

cub amalia enache animat gif

Cu puțin timp în urmă, simpatica știristă și mama micuței Alma a făcut o postare pe rețelele de socializare care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă este bine. Amalia Enache (45 de ani) a publicat câteva imagini cu ea de pe patul de spital și a explicat într-un mesaj ce i s-a întamplat. Cu siguranță că în următoarea perioadă nu o vom vedea prea curând pe prezentatoare la pupitrul știrilor.

Amalia Enache s-a operat / Sursă foto: Facebook
Amalia Enache s-a operat / Sursă foto: Facebook

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistotecmie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de garda, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanță București. PS Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu! Spitalul Universitar de Urgență București - SUUB”, a scris Amalia Enache.

Ce propunere a primit în urmă cu 15 ani

Fermecătoarea prezentatoare a știrilor Pro TV a fost cu fiica ei într-o vacanță și ne-a povestit cum au ajuns la Disneyland și cum, acum ceva vreme, a primit o oferta de a deveni chiar o prințesă de poveste.

„În urmă cu 15 ani, directorul de creație mi-a propus să fiu una din prințese. Nu știam exact, pentru că eu eram reporter Pro TV și am refuzat din start o astfel de propunere. Probabil i s-a părut că m-aș potrivi.

Pentru că a fost unul dintre reportajele reușite de 1 decembrie, știu toate culisele Disneyland pentru că în spate este un alt oraș pentru toți angajații Disney, știam cumva foarte bine traseul și mi-am dorit foarte mult să fie vârstă potrivită iar acum din perspectiva de turist a fost senzațional, mai ales că de când am filmat eu s-au schimbat foarte mult în ceea ce privește tehnică, adică show-ul final de iluminat castelul și artificii a fost peste așteptări”, a spus Amalia Enache, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net