Ana Morodan a împlinit 39 de ani! Ce mesaj transmite vedeta la ceas aniversar!

Ultima actualizare:

„Contesa Digitală” Ana Morodan împlinește azi 39 de ani. După vacanța din Bali unde și-a mai pus oridine în gânduri și după anul trecut care nu a fost tocmai ușor pentru ea, Ana Morodan s-a reîntors cu forțe proaspete și pregătită să ia în piept noile provocări ale vieții. După pozele pe care le-a făcut în cimitir și mesajul în care anunța că a venit să își îngroape trecutul, Ana Morodan trece la o nouă etapă.

Azi este ziua ei și „Contesa Digitală” anunță că a așteptat această perioadă mai mult decât oricând. A transmis un nou mesaj pentru cei care o urmăresc și acesta este unul plin de speranță și de încredere în viitor.

Dragi toți,

Așa cum v-am promis acum mai bine de 10 ani, mi-am trăit și îmi trăiesc viața cu voi, de la copilul rebel, la tânăra femeie care și-a dorit să demonstreze celor din jur că poate fi un om de business capabil, la extravaganțe care pe mulți v-au făcut să ridicați o sprânceană crezând că e imposibil că cineva să aibă curaj să trăiască atât de liber și diferit. De la deschideri de drumuri pentru o nouă industrie și până la neputința de a coopera cu drame personale, viața mea a stat și va sta mereu ca un far pentru cei care caută vise mai mari și mai frumoase, pentru curajoșii care se ridică de jos și pentru cei care cu umor vor căuta mereu căi să meargă înainte cu inima”, spune Morodan.

„Cheers to building the future(n.r.: Noroc pentru a construi viitorul). Cu ochi senini, cu lecții învățate, cu maturitatea detașării și lumina încrederii că we build our own reality (n.r.: ne construim propria realitate). Welcome 39 (n.r.: Bine ai venit, te-am așteptat ca și când, că ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap, era 'spre 40' de fapt. Ana Morodan Legend of Personal Triumph”, a mai spus Ana Morodan.

Anul trecut în luna martie Ana Morodan a fost implicată într-un incident în urma căruia a fost plasat sub control judiciar. După ce a avut probleme cu legea fiind prinsă conducând la volan  sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, viața celebrei influencerițe s-a schimbat. A renunțat între timp la medicamentele de care a devenit dependentă și la viața excentrică pe care o ducea iar spre sfârșitul anului trecut s-a ales și cu un an, trei luni și zece zile de închisoare cu suspendare lucru ce nu i-a picat tocmai bine vedetei care și-a pătat imaginea în fața publicului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net