Ana Morodan, mesaj emoționant din Bali! „Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta!”

Ana Morodan (38 de ani) nu a mai rezistat și a cedat emoțiilor. “Contesa Digitală” a trecut printr-o cumpănă după ce a avut probleme cu legea la sfârșitul lunii martie, făcând atunci un accident și conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

În luna octombrie, celebra vloggeriță a fost condamnată la un an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității. Acum, după ce a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că se mută în Bali, Morodan se află acolo și se pare că trece încă prin momente de slăbiciune. Ea a transmis un mesaj emoționant pentru cei care o urmăresc, direct din sala de sport. Pe lângă mărturisirile pe care le-a făcut cu privire la propria ei persoană, spunând că se simte grasă și urâtă, „Contesa Digitală” a mai dezvăluit faptul că faima pe care a dobândit-o în toți acești ani nu a făcut-o deloc fericită, din contră, „m-a otrăvit”.

„Am venit în Bali să plâng la sală.

Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta.

Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine.

 Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă un sentiment de respect de sine.

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici, doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine, trăgând sensul sau validarea din această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec nicio generație nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva. 

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe pe care scrie: Acea bătrână adorabilă, dar nebună.

6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu?

7. NU VINE NIMENI. Nu mai așteptați un salvator, e timpul să vă salvați singuri. Ascultați-mă și ascultați-mă cu mare atenție: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi însușesc cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori înainte. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! ȘI LA FEL ȘI TU!”, a fost mesajul pe care Ana Morodan l-a transmis, printre lacrimi, din sala de sport din Bali și se pare că este susținută de cei care o iubesc.

„Nu ești singură!”

Chiar artista Lora i-a spus Anei Morodan, într-un mesaj lăsat pe Instagram la această postare, că nu ar trebui să pună atâta presiune pe ea.

„Pas cu pas, scumpo. Evită să pui presiune pe tine. Toate avem astfel de stări și știi foarte bine că dacă nu erau „kilogramele”, erau altele. Suntem femei și simțim totul mai intens. Nu ești singură!”, i-a spus Lora, celebrei „Contese Digitale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net