Ana Morodan, declarații sincere! Care sunt cele mai mari regrete ale vedetei: „Nu am fost mai deșteaptă”

Ana Maria Morodan (37 de ani) se pare că și-a învățat lecția de la viață și a ieșit public și și-a recunoscut vinovăția! La începutul lunii martie, influencerița s-a ales cu două dosare penale din cauză că a fost prinsă de polițiști sub influența alcoolului și a substanțelor interzise precum și cu permisul de conducere suspendat.

„O greșeală pe care eu, în viață, am făcut-o a fost să fiu atât de trufașă încât să cred că sunt mult prea deșteaptă pentru strategiile astea în care te duci și faci yoga, sau meditezi, sau îți iei timp pentru tine: să mergi la sală sau să te plimbi prin parc. Ei, uite că nu am fost mai deșteaptă și că poate dacă aș fi făcut atunci asta, la timp, nu aș fi avut acești ani de tumult mental”, a declarat Ana Maria Morodan în cadrul podcastului „Tâlcuri Cotidiene” din sezonul 2.

Vedeta a venit și cu un sfat pentru persoanele care se află în dificultate:

„Cred în psihoterapie, cred în consiliere psihologică și fac asta de câțiva ani. Eu cred și încurajez oamenii să meargă ca igienă emoțională la terapie, știu că mulți o să spună că ar merge dar costă. Eu dacă ar fi să aleg acum ce aș face cu banii nu mi-aș mai cumpăra haine și m-aș duce la terapie.

În acest moment al vieții mele, după 5-6 ani de căutare, în care am făcut terapie de două ori pe săptămână, în care m-am căutat foarte mult pe mine însumi sunt acum în punctul în care îmi doresc o pauză, îmi doresc să stau în mine. Înțeleg la ce trebuie să lucrez, înțeleg că probabil vor mai fi lucruri pe care le voi mai descoperi la mine dar acum simt nevoia să iau o pauză, să stau eu cu mine. Nu cred că mă ajută să sap mai tare în mine ca să descopăr alte lucruri. Vreau să mă așez cu lucrurile pe care le știu până acuma”.

Ana Maria Morodan, probleme cu alcoolul?

Ana Maria Morodan a șocat anul trecut, în luna februarie, pe toată lumea după ce a apărut la emisiunea „Xtra-Night Show”, de la Antena Stars, în stare de ebrietate. Atunci diva a făcut, în platou, o atmosferă uluitoare. Ba mai mult, a stârnit și multe reacții din partea multor persoane, având în vedere că nu putea avea un discurs coerent. La momentul respectiv, Ana Morodan a spus despre momentul rușinos că a fost doar o regie pe care a gândit-o împreună cu echipa de producție a emisiunii lui Dan Capatos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net