Anamaria Ferentz s-a ținut de promisiune! Ce a făcut în locul în care a fost cerută în căsătorie

Imediat cum s-a întors din România în America, Anamaria Ferentz (49 de ani), a fost cerută în căsătorie de iubitul american, Doug, care abia o aștepta acasă. Cei doi locuiesc în America, în Oregon, într-o super casă, cu un spațiu verde și un teren generos.

Pentru că a fost cerută în căsătorie în natură, pe o băncuță a lor unde obișnuiesc să poposească atunci când merg la plimbare, artista a promis că va planta acolo mulți copaci și va pune, de asemenea, și câteva căsuțe pentru păsări. Și s-a ținut de cuvânt! Și nu doar atât. Pentru că îi place să petreacă timp în natură, Ferentz a ieșit în propria curte la cules de cireșe. 

„Culeg cireșe și îmi îmbrățișez copacii. Schimb mâncarea pentru păsări, le pun apă, și împrăștii dragostea pentru natură de pe băncuța mea", spune Anamaria Ferentz, căreia îi place să stea cât mai mult afară, pentru că are o grădină și o livadă superbe, o priveliște de vis la ea acasă.

Cu asta își ocupă timpul în această vară artista, atunci când nu are proiecte muzicale sau nu călătorește. Adoră să se ocupe de casă, de animale, să planteze tot felul de flori, să grădinărească, și să petreacă cât mai mult timp în natură.

„Este locul nostru de suflet”

Încă se gândește cu emoție la momentul când a primit inelul de logodnă din partea viitorului ei soț și parcă tot nu îi vine să creadă!

Am rămas mască! Eu încercăm să procesez ceea ce se întâmplă! Nu ziceam nimic. El a spus: „Este o întrebare cu da și nu!! Am spus: "Da, normal". E un moment magic, nici acum nu-mi vine să cred! Acel loc este locul nostru, am început să plantăm copaci acolo, să punem căsuțe pentru vrăbiuțe în copaci, este locul nostru de suflet. Îmi pare rău că nu a pus o cameră de vedere acolo să îmi văd și eu reacția din acel moment, când m-a cerut. Sunt foarte curioasă!", ne povestea Anamaria Ferentz pentru Click!, în luna mai, atunci când a avut loc și cererea în căsătorie.

Anamaria Ferentz a lansat acum câteva zile piesa "Dolce Vita", cântă în italiană și în engleză și îi dă o stare de bine care o face să fie și mai energică și să se bucure de toate lucrurile care îi plac. Între timp, vedeta demarează și un proiect pentru social media despre care va dezvălui mai multe în curând. Deocamdată, muzica, sportul și viața sănătoasă o mențin în cea mai bună formă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net