Anamaria Prodan, cu cei trei copii la mormântul mamei sale! «Îi facem pomana de patru ani la azil!»

#Exclusiv Click!

Așa cum a mers la tribunal, așa va merge și la mormântul mamei sale! Luna aprilie este una dintre cele mai grele pentru Anamaria Prodan. Pe 4 aprilie, impresara a avut înfățișare la divorțul de Laurențiu Reghecampf, iar pe 16 aprilie va face pomana de patru ani pentru mama sa, regratata artistă Ionela Prodan.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru ani Sursa: Facebook
Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru ani Sursa: Facebook

Lună de foc pentru Anamaria Prodan! Sexy impresara trece printr-un divorț dureros de Laurențiu Reghecampf, iar la tribunal a fost susținută pe 4 aprilie de către copiii săi, Larurețiu junior și Rebeca, fiica din prima căsnicie cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

Pe 16 aprilie, se împlinesc patru ani de la dispariția tragică a Ionelei Prodan, care s-a stins în urma unui cancer pancreatic necruțător. Anamaria, care a fost practic nedezlipită de mama sa în ultimele clipe ale vieții ei, pe patul de spital de la Elias, va face o pomană și va merge împreună de cei trei copii ai săi, Laurențiu junior, și fiicele Sarah și Rebeca, la cimitirul Belu, la mormântul regretatei artiste, pentru slujba de comemorare.

„O să-i facem ceva frumos mamei”

O să-i facem ceva frumos mamei. Cum era ea obișnuintă. Să vină familia la ea și prietenii. O să dam de pomană la un azil de bătrâni și la o casă de copii. Va fi mâncare de post, nu-mi place să spun ce vom pune în pachete!” a declarat impresara, în exclusivitate, pentru Click!

De altfel, pentru Anamaria Prodan dispariția mamei sale a fost o lovitură cu mult mai grea decât divorțul prin care trece acum. Surse din preajma impresarei au dezvăluit pentru Click! că mariajul ei cu antenorul Univeristății Craiova a început să scârțâie serios chiar în perioada în care Anamaria fost plecată foarte mult timp de lângă soțul său, pentru a sta cu mama sa prin clinicile din străinătate.

Timp de un an și jumătate, Anamaria Prodan și-a însoțit mama la diverse spitale și clinici din Turcia sau Cuba, sperând că o va salva până în ultima clipă pe Ionela Prodan. Din păcate, vestita artistă a fost răpusă de cancerul pancreatic și nu s-a mai putut face nimic.

Acela ar fi fost și momentul când Corina Caciuc ar fi profitat și s-ar fi apropiat mai tare de antrenorul Craiovei, rămas atunci în Emirate, reușind să zdruncine din temelii căsnicia impresarei.

Regretata artistă Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru ani, pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă grea cu cancerul. Ionela Prodan avea 70 de ani.

Citește și: «A cântat până a scuipat sânge». Cum a câștigat Ionela Prodan peste 2 milioane de euro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net