Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la ultima înfățișare! Divorțează, astăzi, în sfârșit?! Ce se întâmplă în sala de judecată? Ce martor controversat a adus antrenorul la proces?! „Mă dezgustă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (49 de ani) s-au întâlnit, miercuri 9 octombrie, la ultima înfățișare în procesul de divorț, de la Judecătoria Buftea. Antrenorul liber de contract a adus în instanță un martor controversat. Avem prima reacție a impresarei, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, miercuri la prânz, la Judecătoria Buftea acolo unde se desfășoară și la acest moment ultima înfățișare din procesul de divorț, care trenează de trei ani de zile. În urma acestei înfățișări, cei doi vor afla dacă vor divorța în sfârșit. 

Laurențiu Reghecampf l-a adus ca martor pe celebru Dinte, fostul iubit al Nataliei Mateuț, reținut în trecut în Olanda 

Anamaria Prodan (51 de ani) a ajuns prima la Judecătoria Buftea împreună cu avocatul ei, Oleg Burlacu. Martora impresarei în procesul împotriva lui Laurențiu Reghecampf este fina ei, Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel  Enache.

Surpriza mare a venit din partea lui Laurențiu Reghecampf, care a sosit la Judecătoria Buftea însoțit de celebrul paparazzo Dinte, care este martorul antrenorului la procesul împotriva impresarei. Reghe și Dinte au venit îmbrăcați la patru ace și au intrat în sala de judecată, asaltați pe presă. 

Prima reacție a impresarei: „Mă dezgustă…”

Anamaria Prodan nu s-a arătat deloc surprinsă de martorii aduși de antrenor în instanță. 

„Nici nu vreau să știu de martorii lui. Mă dezgustă tot, dar asta e viața. Dumnezeu va lua din viața mea și a copiilor mei tot ce e rău cu siguranță “, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

UPDATE:

Procesul este în curs de desfășurare la Judecătoria Buftea, de câteva ore bune. 

Martorul lui Laurențiu Reghecampf, Valentin Petrișor, zis Dinte, a ieșit mai devreme din sala de judecată fiind prins de judecători cu mărturie mincinoasă, au dezvăluit sursele Click!

Cine este celebrul Dinte, martorul controversat al lui Laurențiu Reghecampf la proces? A fost reținut de Poliție la Amsterdam, împreună cu Natalia Mateuț 

În anul 2011, vedeta Antena Stars Natalia Mateuț și iubitul ei de atunci, Valentin Petrișor poreclit Dinte, ar fi ajuns pe mâna poliției din Olanda, într-un dosar de fraudă.  Fiica lui Dorin Mateuț a fost arestată la Amsterdam, așa cum mărturisea chiar fostul iubit al acesteia.

Valentin Petrișor, poreclit Dinte, a povestit episodul din Olanda într-un videoclip postat pe Youtube. Bărbatul a povestit cum primea carduri clonate de la un cunoscut și cum făceau achiziții din magazinele de lux din Amsterdam.

„Și ne-am dus pe cea mai scumpă stradă din Amsterdam, unde sunt toate magazinele Chanel, Vuitton. Am intrat în toate și am plătit cu cardul ca și cum era al meu. Am luat foarte multe.

 Serile, mergeam la restaurant, tot cu cardul plăteam șampaniile. Cele mai tari restaurante și cele mai tari haine. (...) Luam două genți de 10.000 euro și le dădeam pe 6-7.000”, a povestit fostul iubit al Nataliei Mateuț, pe YouTube. 

Poliția olandeză i-a ridicat în momentul în care cei doi au ieșit din hotel. Oamenii legii i-au urmărit, i-au pus la pământ și i-au încătușat. Ulterior, aceștia au fost duși la pentru anchetă la tribunal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pepe
WhatsApp Image 2024 10 05 at 14 43 08 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net