Anamaria Prodan și Reghe s-au împăcat! Declarația momentului: „Timpul te face să uiți și să ierți”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului! Fiica regretatei Ionela Prodan a mărturisit că ea și fostul soț au decis să se împace și să aibă o relație civilizată de dragul copilului. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat / foto: Arhivă personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat / foto: Arhivă personală

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan a făcut mărturisiri care au șocat întreaga țară. Impresara s-a destăinuit în fața întregii țări și a vorbit despre relația pe care o are acum cu antrenorul de fotbal, după ce luni de zile s-au aflat în atenția publică din cauza scandalurilor apărute în timpul despărțirii lor. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat de dragul lui Bebeto 

Anamaria Prodan șochează din nou cu o serie de declarații pe care le-a făcut referitor la relația din prezent pe care o are cu bărbatul alături de care a trăit mai bine de un deceniu. 

Sexy-impresara a mărturisit că s-a împăcat cu Reghe de dragul copiilor, ajungând să discute orice ține de ei. De asemenea, ea a ținut să sublinieze faptul că știe în adâncul sufletului că fostul soț nu va înceta niciodată să o iubească. 

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți.

Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți.

Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât.

Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu.", a mărturisit sexy-impresara. 

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png
banner sensy png
banner sanziana buruiana png