Andreea Ibacka, în lacrimi! Totul are legătură cu Majda Aboulumosha

Prietene „de când lumea și pământul” sau „surori din altă mamă”, așa cum chiar lorle place să o spună, Andreea Ibacka și Majda Aboulumosha se înțeleg cum nu se poate mai bine. Deși fiecare dintre ele are familia ei, mereu își fac timp să se revadă, să stea de vorbă și să comenteze amintiri. 

Andreea Ibacka și Majda
Andreea Ibacka și Majda

Recent, Andreea Ibacka a postat un mesaj extrem de emoționant pentru Majda, pe contul său de Instagram. Soția lui Cabral le-a mărturisit internauților că una dintre cele mai recente întâlniri cu Majda s-a lăsat cu lacrimi, dar și cu emoții. Chiar dacă nu se văd zilnic, cele două reușesc să mențină o legătură strânsă de prietenie, așa cum nu prea se mai obișnuiește în showbiz.

„Sora mea din altă mamă, cum se spune peste ocean. A scris @majdaaboulumosha atât de frumos, că nu-mi rămâne mult de completat…Ne-am întâlnit la o filmare zilele trecute, o filmare fericită, la care din vorbă în vorbă am plâns amândouă de a sărit cămașa de pe noi. Nimic premeditat. Atât de bine ne simțim împreună, în fața sau în spatele 🎥, încât ne-am lăsat purtate firesc de emoții”, a scria Andreea Ibacka, pe rețeaua de socializare, acolo unde a și încărcat mai multe fotografii.

Citește și - Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Un incendiu mistuitor a întrerupt evenimentul

Majda a emoționat-o pe Andreea până la lacrimi

Dar asta nu este tot! Se pare că mesajul Andreei Ibacka a venit ca o replică la cel pe care Majda l-a postat, înaintea ei. 

Fosta prezentatoare de la Antena Stars a vorbit cu multe emoții despre prietenia cu Andreea Ibacka, dar și despre momentele în care, fără copiii lor, se reîntâlnesc și vorbesc câte-n lună și-n stele.

Tot pe Instagramul său, la fel ca Andreea, Majda a postat un mesaj legat de întâlnirea celor două, iar oamenii care nu știau de relația de prietenie dintre cele două au rămas de-a dreptul uimiți. Printre cuvintele emoționante, Majda a caracterizat-o pe soția lui Cabral ca fiind puternică și sensibilă. De asemenea, prezentatoarea TV le-a dat tuturor oamenilor un sfat prețios: acela că, indiferent de ceea ce se întâmplă în viață, mereu trebuie să ne facem timp pentru cei dragi.

„Sunt lucruri pe care nimic nu le poate schimba. Nici măcar timpul. Peste amintiri nu poate trece nimic 💓Noi avem multe momente petrecute împreună. Ne-am fost alături în multe situații, care au devenit amintirile noastre.

Adică ne știm de pe vremea când aveam cu 2 în față, iar acum avem cu 3 😂😳Pe Andreea o stiu și puternică, dar si sensibilă. Azi ne-am întâlnit la filmare. De fapt noi 2 ne-am ascultat, am plâns și am ras. Cred că o să vă placă, pentru că aveți ce învăța. Cel putin, asa sper !♥️Au trecut orele și nu ne-am dat seama când 🤷🏽‍♀️.

Asta și pentru că după mult timp, ne-am văzut fără copii. Adică nu ne-au strigat ei 😂și nu ne-au sunat telefoanele. Să vă faceți timp: pentru voi, pentru familie, pentru prieteni. Să vă faceți amintiri 💓Să aveți povești de viată și să îmbrățișați iubirea cu toată puterea! Poate m-am repetat, dar o fac din suflet. E frumos să văd oameni cu zâmbet pe față, iar mie îmi face plăcere să vă reamintesc să nu-l pierdeți ♥️”, a scris și Majda, în dreptul fotografiilor cu ea și Andreea Ibacka.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net