Andreea Ibacka, după incendiul de la botezul fiului: „Lângă el aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii”

Ultima actualizare:

Andreea și Cabral Ibacka au petrecut, în urmă cu o săptămână, când au organizat botezul lui Tiago, cel de-al doilea copil al cuplului. Atmosfera petrecerii a fost întreruptă de un eveniment cu potențial periculos, un incendiu spontan, pornit într-o curte vecină.

Cabral și Andreea Ibacka au doi copii împreună
Cabral și Andreea Ibacka au doi copii împreună

Nu au apărut prea multe detalii, la momentul respectiv, întâmplarea fiind descrisă, succinct chiar de Cabral, pe contul său Instagram: „Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace”, a scris Cabral pe Instagram.

Petrecerea micuțului Tiago a continuat și toată lumea fost fericită. Aparent, incendiul nu a fost atât de superficial pe cât s-a crezut la început, momentul marcându-i e cei prezenți.

Andreea Ibacka a relatat întâmplarea și, mai ales, emoțiile trăite, într-o postare pe contul ei Instagram.

Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu. Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări”, și-a început actrița relatarea.

Botezul a continuat după stingerea incendiului

Andreea a dezvăluit câteva amănunte emoționante, lăsând să se înțeleagă faptul că incendiul nu a fost tocmai unul minor, iar participanții la petrecerea de botez nu s-au rezumat la a fi simpli martori.

De altfel, ea publicat o fotografie în care Cabral apare într-o ipostază surprinsă, parcă, dintr-un film de acțiune. Cu o figură ușor crispată, el pare să fie implicat direct în ceea ce se întâmpla în acele momente.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Un incendiu mistuitor a întrerupt evenimentul

Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă.

Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri. Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie.

Andreea, impresionată de implicarea lui Cabral

Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap”, a mai scris Andreea referindu-se, evident, la Cabral, lăsând astfel să se înțeleagă și în ce a constat implicarea soțului ei în situația de urgență trăită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net