Andreea Marin, superbă în costum de baie! Și-a expus decolteul generos într-o vacanță de lux cu iubitul

Ultima actualizare:

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite femei din showbiz, recunoaște că îi lipsesc zilele călduroase, de vară, pe care multe dintre ele le-a petrecut în vacanță cu iubitul ei, Adrian Brîncoveanu. 

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu / foto: Social media
Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu / foto: Social media

Ultima vacanță a vedetei a fost în Madeira, colțul de Rai care i-a oferit o ședere mai mult decât plăcută, a ajutat-o pe Andreea Marin să își încarce bateriile pentru activitățile pe care le va desfășura în decursul anului care abia a început. 

Andreea Marin, siluetă trasă ca prin inel!

Andreea Marin privește cu dor imaginile care îi amintesc de toate momentele frumoase de care a avut parte în ultima vacanță în care a mers însoțită de iubitul ei, Adrian Brîncoveanu. Din biroul ei, vedeta a postat un videoclip care îi reamintește de ultima escapadă. Nu putem trece cu vedere faptul că Andreea Marin se poate mândri cu un corp lucrat ca la carte, semn că toate eforturile de a se întreține au dat roade.

„Nu vă lăsați păcăliți de imagini, sunt în birou cu nasul în laptop și hârtii, dar visez încă la cele vreo 40 de grade Celsius în plus din insula primăverii, Madeira. M-am încărcat pentru următoarea jumătate de an 😄. S-avem spor și energie bună!”, a scris Andreea Marin în dreptul postării de pe Instagram. 

Andreea Marin: „Suntem potriviți unul pentru celălalt”

Cunoscută pentru discreția cu care tratează anumite aspecte ale vieții personale, și nu numai, în urmă cu ceva timp Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația amoroasă pe care o are cu Adrian Brîncoveanu.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. 

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt. 

Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. 

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a mărturisit Andreea Marin, la Antena Stars.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net