Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

Ultima actualizare:

    Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea Dragosteifoto: Facebook
Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea Dragosteifoto: Facebook

Probleme mari cu legea pentru Andreea Pirui, fostă concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, „Puterea Dragostei”. Blonda a fost prinsă drogată la volan! Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă.

Andreea Pirui a fost oprită în trafic, vineri seara, de un echipaj de Poliție, pe o stradă din Zalău. Fosta iubită a lui Marius Bogdan a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină. La procedura testării cu aparatul Drugtest, Andreea a fost depistată pozitiv la THC, scrie Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă, după cum scrie sursa citată și s-a ales cu dosar penal. Conducerea unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Polițiștii au întocmit dosar penal

„În această seară, la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC. Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, se arată într-un comunicat de presă transmis IPJ Sălaj. Andreea Claudia Pirui are 31 ani și este asistent medical și voluntar.

image
image
image
image
image
image
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png