Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”

Ultima actualizare:

Angela Similea, în vârstă de 78 de ani, și Mirabela Dauer, în vârstă de 77 de ani, au fost prezente la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea regretatului artist, de la Casa de Cultură Chiajna. Cum a arătat Angela Similea și de ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer?

Angela Similea și Mirabela Dauer, prezente la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru
Angela Similea și Mirabela Dauer, prezente la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru

Dan Spătaru a fost răpus de un infarct pe data de 8 septembrie 2004. La 20 de ani de la decesul marelui artist, la Casa de Cultură Chiajna a fost organizat un spectacol comemorativ din partea Fundației Mirabela Dauer. Nume mari din lumea artistică au participat la eveniment, precum Irina Loghin, Fuego, Matilda Pascal-Cojocărița, Gheorghe Gheorghiu, dar și soția și fiica lui Dan Spătaru, Dana și Sidoania Spătaru.

De asemenea, o apariție elegantă a fost și Angela Similea. Îmbrăcată într-o cămașă neagră cu buline, pantaloni negri și o pereche de sandale albe, solista ajunsă la vârsta de 78 de ani a stat în primul rând în sală, chiar în fața scenei.

Angela Similea, prezentă la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru

Un alt moment emoționant a fost cel al Mirabelei Dauer, care a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți, mai ales că, potrivit ei, s-a temut că nu o să vină nimeni, căci „nu știu dacă se mai pune așa preț pe valorile noastre naționale”. Artista a urcat pe scenă, a susținut un discurs emoționant și a început să plângă.

Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc, Katia. Mulțumesc, domnule general, mulțumesc celor care m-au ajutat. (plânge-n.r.). Această asociație, această idee frumoasă, povestea aceasta frumoasă, basmul acesta frumos în care sunt și eu inclusă, este visul meu demult.

„Nu știu dacă se mai pune așa preț pe valorile noastre naționale”

Și mi-am dorit foarte tare să încep cu Dan, care a fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea. Altul nu s-a născut și nu se va mai naște ca Dan. Artistul Dan Spătaru… îl cunoașteți, îl știți. El există. Ați auzit prin muzica lui.

Mulțumesc colegilor care au venit. Le mulțumesc din suflet. Știți că, la un moment dat, am crezut că nu o să vină nimeni. Pentru că nu știu dacă se mai pune așa preț pe valorile noastre naționale. Și mai ales noi, colegii, care avem alte preocupări: să muncim, să trăim, să existăm. Vă mulțumesc din suflet, dragii mei. Ați fost minunați”, a spus emoționată Mirabela Dauer, potrivit viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Daniela Ploia
Banner Pepe
Banner Anamaria Prodan
Banner Saveta Bogdan
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net