Cine a fost marea iubire a lui Dan Spătaru. S-a dat la soția unui bărbat celebru și a fost amenințat cu pistolul

Dan Spătaru, unul dintre cei mai mari artiști ai muzicii românești, a rămas în inimile publicului prin melodiile sale inconfundabile și prezența sa carismatică. Deși cariera sa muzicală a fost mereu în lumina reflectoarelor, viața personală a fost adesea învăluită în mister. Însă, o poveste de iubire mai puțin cunoscută dezvăluie o parte sensibilă și tumultoasă a vieții sale: relația sa interzisă cu actrița sovietică Natalya Fateeva.

Dan Spătaru. Foto: arhiva.
Dan Spătaru. Foto: arhiva.

O povestea de iubire interzisă

Totul a început în 1970, când Dan Spătaru a avut ocazia să participe la un proiect de succes în Uniunea Sovietică. În acea perioadă, artistul român a jucat într-un musical de mare succes, „Cântecele mării”, regizat de Francisc Munteanu. Participarea ansamblului românesc la Festivalul de Muzică de la Soci i-a oferit lui Dan Spătaru oportunitatea de a colabora cu Natalya Fateeva, o actriță de o frumusețe răpitoare și un veritabil sex-simbol al cinematografiei sovietice.

Natalya Fateeva era cunoscută pentru talentul său actoricesc și farmecul său, iar duetul cu Dan Spătaru în acest musical a captivat audiențele din ambele țări. Vocea sa fusese dublată de cântăreața Larisa Mondrus, însă chimia dintre Dan și Natalya pe scenă era inconfundabilă. Dincolo de camerele de filmat, relația profesională dintre cei doi s-a transformat într-o poveste de dragoste intensă.

Actrița era căsătorită, la acea vreme, cu Boris Yegorov, un om celebru și influent

Dragostea dintre Dan Spătaru și Natalya Fateeva nu a fost una ușoară. La acea vreme, actrița era căsătorită cu Boris Yegorov, un om celebru și influent – primul fizician-cosmonaut care a ieșit în spațiu. Însă, iubirea dintre Dan și Natalya era atât de puternică încât actrița a fost aproape de a divorța de Yegorov. Relația lor a fost trăită pe ascuns, departe de ochii lumii, dar zvonurile au început să circule.

Când Boris Yegorov a aflat despre povestea de iubire dintre soția sa și artistul român, reacția sa a fost una dură. Conform apropiaților lui Dan Spătaru, cosmonautul l-a amenințat pe cântăreț cu un pistol. Această confruntare tensionată a marcat un punct critic în relația lor, iar Dan Spătaru a fost nevoit să ia măsuri de precauție pentru a-și proteja viața.

Deși povestea de iubire cu Natalya Fateeva a fost un capitol important din viața sa, Dan Spătaru a continuat să fie un artist iubit și respectat în România. Prietenii și colegii de breaslă își amintesc de el ca de un om cu mult bun simț, care știa să-și respecte colegii și să se bucure de viață fără excese.

Arthur Mihai, liderul trupei System Band, și-a amintit cu afecțiune de Dan Spătaru: „Era un domn, un om cu mult bun simț! Îi făcea plăcere să vină la petreceri, chiar dacă nu mai bea. Îmi amintesc că, atunci când cânta cu trupa și primeam bacșiș, el ne lăsa nouă banii, să-i împărțim fără el”, au scris cei de la playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nicolae Botgros
Banner Roxana Ciuhulescu
Minodora Tătărușanu jpg
Banner Jorge
p diddy colaj facebook jpg
Briefing şedinţă de guvern - Valeriu Gheorghiţă - 5 ian 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
brigitte bardot jpg
camera televiziune jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net