Antrenorul, de «vină» pentru divorţul Simonei?

Povestea de iubire dintre Simona Halep şi Toni Iuruc s-a încheiat rapid, cu o semnătură la notar. Surprinși de paparazzii Click! la ieşirea din sediul notarial de pe Dorobanţi, cei doi au părut mai veseli decât la nuntă, semn că, cel puţin pentru jucătoarea noastră, divorţul a fost o eliberare după mai puţin de un an de iubire ”cu acte”.

Toni Iuruc a venit  îmbrăcat lejer, de vară. Simona a ieșit zâmbind de  la notar
Toni Iuruc a venit îmbrăcat lejer, de vară. Simona a ieșit zâmbind de la notar

Cei doi au sosit separat la notariat, însoţiţi doar de avocaţi, dar au ieşit cu zâmbetul pe buze de acolo. Dacă pentru Simona acesta este primul divorţ, pentru omul de afaceri deja actele ce trebuie semnate nu mai reprezintă o necunoscută, el aflându-se la a treia despărţire legală.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat! Primele imagini cu tenismena și fostul soț la notar

Niciunul dintre ei nu a vrut să dea vreo declaraţie, cert este că, aşa cum indică toate sursele din apropierea lor, odată cu semnătura de la notar nu mai au nimic de împărţit. Fiecare a stabilit încă de la început – cel mai probabil prin contract prenupţial – să iasă din căsnicie cu bunurile cu care a intrat, aşa că eventual doar Toni Iuruc mai are de luat ceva haine de la Snagov sau de la vila din Primăverii, acolo unde Simona şi-a construit sau cumpărat şi apoi a reamenajat impozante vile. 

Vezi și: Toni Iuruc, la al treilea divorț! De ce s-a despărțit de primele două soții

Colaborarea  cu Mouratoglou  a început la  7 aprilie
Colaborarea cu Mouratoglou a început la 7 aprilie

Chiar dacă nimeni nu a declarat nimic cu subiect şi predicat în public, pe la colţuri se vorbeşte că de vină pentru această despărţire ar fi gelozia lui Toni Iuruc pe apropierea care uneori pare prea mare între Simona Halep şi antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani), care o însoţeşte pretutindeni pe sportivă.

Citește și: E oficial! Toni Iuruc a recunoscut că divorțează de Simona Halep: «Am decis de comun acord»

Asta deşi este însurat pentru a doua oară şi are în total cinci copii: trei cu prima nevastă (un băiat şi două fete) şi două fiice cu a doua soţie. Totuşi, în afara eventualelor bănuieli, nu există nici cel mai mic indiciu care să indice că această gelozie este îndreptăţită, chiar dacă francezul asistă la conferinţele de presă ale jucătoarei sale sau este mereu prezent alături de ea la interviuri.

Hai să afli și: Ilie Năstase, dezvăluire neașteptată despre divorțul Simonei Halep

Este adevărat, din luna aprilie, de când a luat decizia de a lucra alături de francez, Simona a redevenit acea persoană focusată pe carieră şi dispusă să facă sacrificii pentru a obţine rezultatele visate. Se pare că acest lucru l-a ros foarte tare pe Toni Iuruc, care a văzut toată apropierea asta dintre Halep şi Moratoglou ca pe ceva nefiresc. 

S-au cununat civil la 15 septembrie 2021

image

Trebuie scos în prim-plan şi un alt aspect. Aceasta a fost perioada cea mai plină de turnee şi de antrenamente pe care a avut-o Simona de când a început să se afişeze cu deja fostul ei soţ. Ei au făcut publică relaţia după terminarea Wimbledonului din 2019, atunci când el a însoţit-o, după care a mers cu ea la toate turneele finalului de sezon din acest an şi din startul lui 2020. Numai că atunci amândoi erau îndrăgostiţi şi Simona nu vedea neajunsurile acestor deplasări comune.

Simona Halep  în vacanța  din Mykonos
Simona Halep în vacanța din Mykonos

Apoi, din primăvara lui 2020 a venit pandemia, apoi desele accidentări ale tenismenei, care a ratat practic şi sezonul 2020 şi sezonul 2021, stând mai mult pe acasă. Iar situaţia a convenit de minune vieţii de familie. Acum, în 2022, intrată pe un făgaş normal al carierei se sportivă, Simona a început pregătirea profesionistă şi e firesc să lucreze multe săptămâni pe an la Academia lui Moratoglou, având în vedere că acolo îşi desfăşoară francezul activitatea. De altfel, parcă pentru a pune paie pe foc, familia Simonei a lăsat să se ”scurgă” în presă informaţia că ea ar intenţiona, confom gsp.ro, să îşi cumpere o proprietate pe Coasta de Azur.

Halep rămâne cu ambele case 

Casa din Primăverii  a fost renovată în  aproximativ un an
Casa din Primăverii a fost renovată în aproximativ un an

În timpul relației cu Toni Iuruc, Simona Halep și-a construit două case: una în cartierul Primăverii – o vilă pe care a reamenajat-o chiar fostul ei soț – și o locuință în Snagov pe care a construit-o de la zero, tot cu Toni șef de șantier. Chiar dacă acum au divorțat, casele îi rămân tenismenei, pentru că au fost ridicate din banii ei, înainte de căsătorie. Dar amintirile vor rămâne, pentru că în vila din Primăverii au făcut un Crăciun de poveste acum doi ani, iar în cea din Snagov petrecerea de logodnă, ținută după toate tradițiile aromânilor, în vara anului 2021, cam cu două luni înainte de cununia civilă. La locuința de la Snagov, Simona și-a amenajat și un teren de tenis cu suprafață similară celor de la US Open. 

Casa din Snagov  are și teren de tenis
Casa din Snagov are și teren de tenis

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net