Are Andreea Bălan un nou partener de viață? «Iubesc și sunt iubită»

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a făcut câteva dezvăluri despre viața ei personală, fiind însă destul de rezervată în declarații pe marginea acestui subiect, lăsând astfel locul interpretărilor. Are sau nu un nou partener de viață? Iată ce a declarat!

Andreea Bălan, noi declarații despre viața ei personală Foto: Arhivă personală
Andreea Bălan, noi declarații despre viața ei personală Foto: Arhivă personală

Click! a surprins-o de curând pe Andreea Bălan în oraș, la puțină vreme după ce s-a pronunțat în instanță divorțul dintre ea și actorul George Burcea. Andreea părea că radiază, după ce a terminat, într-un final, cu divorțul, și am crezut atunci că statutul de femeie singură (și în acte) ar fi motivul, însă cele mai recente declarații ale cântăreței par să ne ducă cu gândul în altă parte. 

Are Andreea Bălan un nou partener de viață?

A avut parte de mai multe dezamăgiri în plan amoros, însă Andreea susține în prezent că „iubește și este iubită”, fără să dezvolte mai mult subiectul. Oare a ales Andreea să mai dea o șansă dragostei și și-a găsit un nou partener de viață?

Cert este că vedeta a explicat că a învățat acum să fie mult mai atentă la oamenii din jurul ei și la alegerile pe care le face în acest sens, pentru a evita o nouă decepție în dragoste. 

Citește și: Andreea Bălan a organizat o petrecere de pomină de ziua fiicei sale! Ce vedete au participat

Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine. 

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul.”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

În ultima perioadă, cântăreața s-a dedicat în totalitate carierei sale, dar și creșterii celor două fetițe pe care le are cu George Burcea, Ella și Clara. În prezent, după renunțarea la restricțiile din pandemie, artista își dorește să revină pe scenă.

Citește și: Andreea Bălan, goală la dus. Cum se răsfață în intimitate artista

După aproximativ jumătate de an de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, cu care a avut o relație de doar câteva luni, semn că norocul în dragoste nu a fost de partea ei nici atunci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net