Artista Inna se topește pe picioare! Ireal cât a ajuns să cântărească faimoasa cântăreață

Inna, una dintre cele mai faimoase cântărețe, a ajuns să aibă „silueta ideală”. Frumoasa brunetă are grijă de silueta ei, motiv pentru care a ajuns la un număr de kilograme cu care s-a lăudat în fața fanilor din social media. 

Inna / foto: Arhiva Click!
Inna / foto: Arhiva Click!

Artista româncă de talie internațională păstrează legătura cu fanii din întreaga lume care o urmăresc pe rețelele de socializare. Recent, aceasta s-a cântărit și a postat pe Instagram o fotografie cu cântarul și mai multe imagini în costum de baie. Câte kilograme indică. 

Inna a ajuns să cântărească 41 de kilograme

Inna a recunoscut faptul că niciodată nu a fost adepta dietelor, însă a avut grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos și să facă sport. Probabil faptul că a devenit vegană a ajutat-o pe cântăreață să aibă 41 de kilograme pentru o înălțime de 1.63 m, la vârsta de 37 de ani. Cu toate că Inna se declară mulțumită cu silueta sa de fotomodel, nu același lucru îl poate spune și mama sa.

 „Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a spus INNA în dreptul unor poze în care apare într-un costum de baie și cântarul care indică numărul respectiv de kilograme. 

Cum au reacționat fanii 

Părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au apreciat-o pentru evoluția ei, alții au criticat faptul că a postat fotografia cu cântarul.

„Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!” a fost comentariul pozitiv transmis de cineva. 

„Văzând fotografia cu cântarul, m-am simțit puțin incomod. Știu că fiecare corp este diferit, dar asta poate fi dificil pentru aceia care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală (…) Promovarea cântăririi poate accentua problemele legate de imaginea corporală și poate contribui la comportamente dăunătoare, mai ales pentru cei cu tulburări alimentare sau vulnerabili la acestea. Celebritățile au o influență enormă, iar concentrarea pe greutate în loc de bunăstarea generală poate transmite un mesaj greșit” - a fost o altă părere. 

Cum își menține vedeta silueta 

În cadrul unui interviu mai vechi, Inna mărturisea faptul că nu a fost niciodată adepta dietelor. A renunțat de o bună perioadă de timp la alimentele de origine animală, dar continuă să își facă toate poftele. Faptul că face sport o ajută pe artistă să își țină sub control kilogramele.

„Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a dezvăluit artista pentru VIVA!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net