Așa mamă, așa fiică sau tocmai pe dos? Fetele vedetelor ne-au dezvăluit cum este viața cu o mamă celebră

Nu e ușor să fii fiica unei actrițe sau a unei prezentatoare tv, dar are și această viață frumusețile ei. Mai ales dacă mama ta are mulți admiratori, te bucuri “din oficiu” de un val de simpatie. Click! vă prezintă ce au de spus despre mamele lor trei dintre tinerele nou intrate în lumea „mondenă” a Capitalei. Este vorba despre fetele pe care le au Monica Davidescu, Roxana Ciuhulescu și Ioana Ginghină.

Dora Davidescu Temișan: «Mama găsește mereu soluții»

Dora are 11 ani și este fiica pe care Monica Davidescu o are cu Aurelian Temișan
Dora are 11 ani și este fiica pe care Monica Davidescu o are cu Aurelian Temișan

Dora Davidescu Temișan (11 ani și jumătate) este frumoasa fiică pe care o au actorii Monica Davidescu (50 de ani) și Aurelian Temișan (50 de ani). În luna noiembrie, puștoaica va împlini 12 ani și este deja foarte înaltă, aspect la care își moștenește tatăl, se pare. Tânăra a povestit cu generozitate pentru Click! care este relația sa cu mama și care sunt cele mai de preț sfaturi pe care le-a primit de la aceasta: „Mama e mama! Ne înțelegem bine, chiar dacă uneori mă presează să fac anunite lucruri - cum ar fi temele, să mănânc la timp, să mă îmbrac nu-știu-cum, să fiu gata la o anunită oră fixă. Așa sunt mamele! La mama cred că cel mai mult îmi place că găsește întotdeauna soluții atunci când eu cred că nu există rezolvare. Am mai împrumutat haine de la mama, câte o bluziță sau un pantalon, dar acum ea împrumută mai multe haine de la mine!”, ne-a povestit Dora Davidescu Temișan, amuzată de situație.

Citește și: Sărbătorim micile vedete din showbiz! Cum s-au transformat copiii Gabrielei Cristea și ai lui Cătălin Măruță

„Mama mi-a dat multe sfaturi, nici nu știu pe care să îl aleg acum. A zis că e foarte important să fiu atentă la ceilalți, să mă armonizez cu oamenii din jurul meu, în echipele din care fac parte sau în colectivul clasei, la joacă, cu prietenele, să nu cred că doar eu sunt centrul Universului și ei nu există, că existăm împreună. Încă ceva: mama este foarte strictă cu ieșirea din casă. Este foarte punctuală și ajunge mereu la timp unde trebuie. Nu ne certăm, doar ne mai contrazicem, pentru că ea îmi zice să citesc mai mult, iar eu citesc mai puțin. Ea îmi zice să îmi fac urgent temele, iar eu vreau să le fac mai târziu. Ea îmi zice să îmi așez lucrurile, eu le așez în ritmul meu. Da, cred că avem ritmuri diferite și poate de aici vin contrazicerile!”, a mai spus Dora, pentru Click!

Ana Cleopatra şi mama ei, Roxana Ciuhulescu fac shimb de haine

Ana Cleopatra are doar 14 ani, dar aproape a ajuns-o pe mama sa în înălțime
Ana Cleopatra are doar 14 ani, dar aproape a ajuns-o pe mama sa în înălțime

Aflată la vârsta adolescenței, Ana Cleopatra (14 ani), fiica Roxanei Ciuhulescu (44 de ani) își moștenește din plin mama. Este înaltă, are picioare lungi, un păr lung bogat,, aşa că deja admiratorii încep să-i dea târcoale. „Avem o relație foarte bună mamă-fiică”, spune Ana, completată apoi de mama ei: „Suntem prietene, eu așa consider, că suntem mai mult decât mamă-fiică. Sau asta îmi doresc eu, să fiu mereu aproape de fiica mea”.

Află totul despre: Ele își fac case cu banii din concursuri! Majda, Roxana Ciuhulescu și Roxana Nemeș și-au luat super locuințe

Mă dau cu diferite creme de la mama, după ce îmi fac duș. Sunt pe urmele ei!”, a mai mărturisit Ana Cleopatra. Aceasta a terminat clasa a VII-a și își dorește vacanțe în străinătate alături de familia ei. „Îmi plac destul de multe haine de la mama şi mai ales gențile ei”. Roxana Ciuhulescu spune că deja fiica ei poartă aproape același număr la picioar ca ea și au început ușor-ușor să își împrumute una alteia hainele. „Probabil voi face Medicină Veterinară, pentru că îmi plac foarte mult animalele, în special caii”, a mai spus fiica Roxanei Ciuhulescu, care este pasionată de echitație, iar mama ei o încurajează în acest sens.

Fiica Ioanei Ginghină, Ruxandra, vrea să fie și ea artistă

Ruxandra are o relație foarte specială cu mama sa, actrița Ioana Ginghină
Ruxandra are o relație foarte specială cu mama sa, actrița Ioana Ginghină

Fiica Ioanei Ginghină (43 de ani), Ruxandra (14 ani), este atrasă de arte și are o super relație cu mama ei, semn că-şi moşteneşte ambii părinţi, de profesie actori - tatăl ei fiind Alexandru Papadopol (47 de ani). „Am o relație bună cu mama mea, mă înțeleg bine cu ea, vorbim, ne vedem la filme, de toate. Nu îi împărtășesc chiar toate secretele... Cel mai bun sfat pe care l-am primit de la ea este să nu mă dau bătută! Citim cam aceleași cărți, ne uităm la multe filme și la seriale împreună. În vacanță o să merg în Grecia cu mama mea, apoi plec și cu tata, tot în Grecia. Cu mama mai plec în Anglia, la Londra, și apoi am o tabără, la Cambridge”, a povestit Ruxi, pentru Click.

Fiica Ioanei Ginghină este atrasă de zona artelor și își dorește să meargă mai departe la Liceul „Nicolae Tonitza”: „Da, vreau să devin artistă. Îmi place mai mult să creez, decât să desenez, mai ales să fac propriile mele personaje. Vara asta vreau să citesc, să desenez, să mă uită la seriale”.

Vara asta o las să se relaxeze, că apoi vine clasa a VIII-a. Face meditații la Matematică, la Germană și o să facă și la Română. A avut șuvițe roz, acum, în vacanță vrea să își facă unele uvițe albastre. Vrea și tatuaje. Eu nu îmi fac, pentru că actrițele, în general, nu trebuie să aibă astfel de semne. Ea vrea tatuaje și piercing. Cu piercing o las. Exact asta i-am zis, că nu vreau să aibă ceva făcut în perioada în care eu am lăsat-o și care nu mai poate fi reversibil. Nu am chef să-mi reproşeze asta mai târyiu, pe la 30 de ani. Vreau să o ajut să ia bine propriile decizii”, a completat și Ioana Ginghină, pentru Click!

Violeta, fiica Andreei Marin: «Aș vrea și eu să ajung ca ea»

Violeta are 15 ani
Violeta are 15 ani

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta (15 ani), este o adolescentă foarte cochetă care a început de ceva timp să îi dea sfaturi stilistice mamei sale. Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei care a moștenit și din calitățile artistice și muzicale ale celebrului său tată. Vedeta „Surprizelor” își protejează fiica și nu o expune des în lumina reflectoarelor.

Violeta este atrasă de muzică și de actorie, dar, în același timp, e interesată şi de avocatură. „Nu ne spunem toate secretele, e un pic ciudat. Mama este o persoană complexă, îmi place de ea, sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum. Comunicăm destul de ok. Aș vrea și eu să ajung ca ea, nu neapărat ca și meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea!”, a declarat Violeta, la un moment dat, în cadrul unui eveniment monden la care a însăţit-o pe mama sa. „Sunt mândră să fiu fiica ei! E o femeie puternică. Tot timpul ne încurajează să excelăm pe partea creativă, nu doar academică, și asta mă motivează foarte mult. Mama are un stil vestimentar complet diferit de al meu. Mai împrumut de la ea tricouri, ca să dorm în ele. De multe ori sper că îi dau și sfaturi bune, îi spun nu purta asta sau poartă asta cu asta”, a mai adăugat Violeta, într-un interviu acordat pentru emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la PrimaTV.

Foto: Arhiva personală

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net