Băiatul rău e tată model! Ipostaze rare cu Puya și fiica cea mare: cu cine seamănă Melissa?

Puya, solistul din trupa „La Familia”, este un tip cât se poate de discret când vine vorba de viața lui privată. Chiar dacă în piese afișează o atitudine de „băiat rău”, artistul este un familist convins și un tată dedicat. A postat, în premieră în filmuleț cu fiica lui cea mare, care a rupt inimile fanilor în două. Cei doi se îmbrățișează afectuos, în culisele unui festival la mare.

Dragoș Gărdescu (43 de ani), pe numele de scenă, Puya este un familist convins. Cântărețul e căsătorit cu Melinda din 2011, pe care a cunoscut-o în anul 2006, când aceasta termina clasa a XII-a. Atunci cei doi și-au început povestea frumoasă de iubire.

Puya o îmbrățișează și o pupă pe frunte pe fiica lui cea mare, Melissa

Puya, băiatul rău din Sălăjan, s-a transformat, de-a lungul anilor, într-un soț iubitor, și un tată foarte implicat pentru cele trei fiice ale sale. Artistul și soția lui, Melinda, au trei copii împreună, pe Melissa, în vârstă de 13 ani, pe Iuliana, în vârstă de 11 ani, și pe fetița lor cea mică, Natalia, în vârstă de 5 ani.

Puya a postat, recent, pe contul său de Instagram un videoclip filmat în culisele festivalului „Beach Please”, ce a avut loc la malul mării, în Costinești. Artistul și-a anunțat fanii chiar în timpul concertului că a venit însoțit de soție și de copiii. A postat chiar și imagini rare din culisele festivalului.

Puya a fost surprins în culise alături de Inna, în timp ce așteptau să intre pe scenă. Lângă ei se afla chiar fiica lui cea mare a artistului, Melissa. Rapper-ul a cuprins-o pe Melissa cât se poate de afectuos în brațe și a pupat-o îndelung pe frunte. Imaginile au topit inima fanilor rapperului, care rar își arată latura lui sensibilă de tătic.

Puya: „Cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește”

Puya este tatăl a trei fete și niciodată artistul nu și-a exprimat regretul că nu are și un băiat.

Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya, invitat în emisiunea „Exclusiv VIP” a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Puya a făcut videoclip cu două dintre fetele sale!

În 2021, artistul le-a adus chiar la filmările videoclipului „Lie” pe cele două fiice mai mari, Melissa, 13 ani, și Iuliana, 11 ani. Acestea s-au bucurat din plin de această experiență muzicală, alături de tatăl lor celebru.

Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, a spus Puya atunci, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net