Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței sale la o lună după ce a născut! Ce motiv a invocat bărbatul: „I-am zis că-l aștept”

Bella Santiago este una dintre cele mai cunoscute cântărețe. Născută și crescută în Filipine, artista și-a început cariera muzicală în locul natal, acum 10 ani. Trecutul ei nu a fost ușor, mai ales că a suferit o mare decepție pe plan personal. După ce s-a îndrăgostit și a adus pe lume o fetiță, bărbatul alături de care își vedea viitorul a plecat și nu a mai venit. 

Bella Santiago. FOTO: Social media
Bella Santiago. FOTO: Social media

Recent, Bella Santiago și-a spus povestea dureroasă în cadrul unui interviu oferit presei. În ciuda speculațiilor apărute în ultimul timp referitor la tatăl copilului ei, realitatea este alta. Ce confesiuni a făcut cântăreața cu rădăcini filipineze. 

Bella Santiago, adevărul despre tatăl copilului ei 

Cântăreața a mărturisit că bărbatul cu care are un copil și cu care urma să se căsătorească a plecat în armată și nu s-a mai întors înapoi. Deși i-a promis că va reveni după o săptămână, Bella Santiago nici acum nu știe ce s-a întâmplat cu el, mai ales că nu i-a dat vreodată de înțeles că nu-și dorește o relație cu ea, dimpotrivă. 

„Nu m-am căsătorit (n.r. – în trecut) niciodată. M-am căsătorit doar aici, în România. Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil.

După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână. Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci!”.

Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors. Am așteptat o lună, două luni, trei, patru, cinci, și a trecut un an și mi-a zis mama: „Nu cred că mai vine, cred că a rămas acolo, nu știu unde e, a plecat!”.

Chiar era un băiat foarte bun, nu cred că a fugit de responsabilitate pentru că era un băiat foarte bun. Și chiar întregii mele familii îi plăcea de el. Dar cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el.”, a povestit Bella Santiago, potrivit FRESH by UNICA

,,Am plecat, am muncit pentru fata mea și pentru mama” 

Bella Santiago, alături de fetița sa și partenerul ei. FOTO: Social media
Bella Santiago, alături de fetița sa și partenerul ei. FOTO: Social media

Cu durere în suflet, artista a mărturisit că fostul iubit și-a vizitat copilul și era extrem de atent la nevoile lui. În momentul plecării înapoi în armată, durerea că va sta departe de artistă și fiica lor i-a stârnit lacrimi. Deși Bella Santiago nu știe nici acum ce s-a întâmplat cu tatăl fetiței sale, acesta a plecat cu promisiunea că ,,se va întoarce după o săptămână”. 

„Când am născut pe bebeluș, după o lună a venit el să vadă copilul, el a cumpărat tot pentru copil, a cumpărat haine, lapte, tot ce avea nevoie. Și era un om iubitor. Când a plecat chiar a fost foarte supărat și plângea, pentru că nu mai voia să plece de lângă noi și a zis că se va întoarce după o săptămână, așa mi-a zis.

Doar că, după o săptămână așteptam, pentru că el nu avea Facebook, nu avea Instagram, pentru că nu existau înainte. Vorbeam doar pe e-mail și așteptam e-mail de la el, și nu a mai dat e-mail. I-am dat mesaje încontinuu, nu mi-a răspuns și după ce a trecut un an de când a dispărut, mi-a zis mama să trec mai departe, să fiu puternică. Oricum eu deja eram puternică din cauza copilăriei mele și am mers mai departe. Am plecat, am muncit pentru fata mea și pentru mama mea și asta e viața!”, a continuat Bella Santiago, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net