Bia Khalifa, probleme cu legea! Ce fapte grave a făcut blondina

De-a lungul timpului, Bia Khalifa (24 de ani) a fost protagonista mai multor conflicte cu diferite vedete, dar a avut și ceva probleme cu legea. De această dată, blondina are din nou probleme, însă sunt cât se poate de serioase. Este inclupată într-un dosar penal! Ce fapte grave a făcut tânăra?

Bia Khalifa, inculpată într-un dosar penal / foto: colaj Instagram
Bia Khalifa, inculpată într-un dosar penal / foto: colaj Instagram

Bia Khalifa se află din nou în centrul atenției și traversează o perioadă zbuciumată din punct de vedere al problemelor cu legea. După ce în ultimii ani a fost implicată într-un scandal uriaș cu fostul ei, Fulgy, fiul Clejanilor, dar a avut un conflict și cu Vica Blochina, și cât pe ce să aibă și cu Puya, a fost cercetată și în dosarul lui Suhaib Meshah, se pare că acum blondina are probleme mai mari.

Bia Khalifa, implicată într-un dosar penal

Conform Portalului Instanțelor de Judecată, Bia Khalifa. una dintre cele mai controversate persoane publice din România, e cercetată într-un dosar penal ce are ca obiect confiscarea specială, un dosar ce a fost deschis la Judecătoria Buftea, pe fond, pe data de 19 aprilie 2024, relatează spynews.ro.

Cu alte cuvinte, tânăra ar fi fost în posesia unor obiecte a căror utilizare este interzisă de legea penală și a fost prinsă de polițiști, astfel că a fost întocmit un dosar penal, iar bunurile au fost confiscate de autorități.

Deși situația nu este roz pentru blondină, Bia Khalifa nu pare să fie atât de afectată de aceste probleme, fiind extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde a pretins întotdeauna că face bani frumoși în urma conținutului pe care îl publică.

Momentan, nu a avut loc niciun termen în acest dosar, dar primul a fost stabilit pentru data de 28 mai 2024, când Bia Khalifa trebuie să se prezinte la Judecătorie pentru a clarifica situația.

La începutul acestui an, Bia Khalifa și Anne Bagu au fost protagonistele unui scandal de proporții într-un club din București. Blondina a fost bruscată de Anne Bagu pe ringul de dans, iar vedeta a sărit și ea „la gâtul” colegei de breaslă. Filmările cu scandalul dintre cele două dive s-au viralizat rapid pe Instagram și TikTok. Ulterior, a fost implicată în cel de-al doilea scandal, după ce în noaptea de Revelion a dansat alături de Tzancă Uraganu, spre stupefacția logodnicei acestuia Alina Marymar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net