Fulgy nu renunță la „războiul” cu Bia Khalifa: „Am văzut că înjura...”

#Exclusiv Click!

Au trecut mai bine de două luni de când Fulgy (23 de ani) și Bia Khalifa (22 de ani) s-au despărțit cu scandal. Contactată de Click!, vedeta de pe OnlyFans (platformă pentru adulți – n.r) ne-a mărturisit că perioada în care s-a iubit cu fiul Clejanilor a fost una traumatizantă.

Bia Khalifa îl acuză pe „puiul” Clejanilor de faptul că a fost invidios pe tot parcursul relației lor amoroase, din cauză că ea ajunsese să câștige mai mulți bani lunar decât el. Ba mai mult, diva ne-a mai mărturisit și faptul că nici în perioada Sărbătorilor Pascale, atunci când lumea trebuie să fie mai bună, Fulgy nu a renunțat la “război” având în vedere că o făcea în toate felurile, într-un live, pe contul său de Instagram.

„Eu am propriul meu Dumnezeu, îmi fac propria mea dreptate. Am întâlnit persoane, până în prezent, pe parcursul carierei mele care au fost contra mea dar nu m-am lăsat. Nu îi declar război lui Fulgy după ce a fost între noi ci doar pace mie în viața mea. Nu ne-am dat niciun mesaj de Paște, el de exemplu de Paște, am văzut că înjura pe toată lumea, până și pe mine, într-un live pe Instagram.

În momentul de față există cineva în viața mea. Eu! Am trecut printr-o perioadă traumatizantă pentru mine, în ultima perioadă. O perioadă ce m-a traumatizat a fost și perioada cât am fost cu Fulgy, o să vorbesc public, cât de curând, despre toate aceste lucruri”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!

Bia Khalifa nu are regrete

Vedeta de pe platforma pentru adulți ne-a mai dezvăluit că nu regretă absolut nimic din tot ce a făcut în viață:

„Nu regret nimic din relația cu Fulgy pentru că eu sunt de părere că a fost o lecție pentru mine, o lecție de viață pe care am primit-o. Am avut de învățat anumite lucruri. În relația cu Fulgy eu încercam să îl calmez mereu pentru că el era un băiat foarte crizat. Mă punea să fac TikTok, insista să fac acest lucru, și l-a un momendat am simțit să fac acest lucru dintr-o obligație.

În relația noastră apăruse și invidiat, încă din prima săptămână, pentru că eu câștigam mai mult ca el, și de aici au început discuțiile aprinse între noi, mesele pe care eu le-am plătit în oraș, la amândoi, din banii mei, și tot așa”.

Click! spune

Bia Khalifa nu este străină de lumina reflectoarelor! În trecut bomba sexy a participat la „iUmor”, de la Antena 1, dar și la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV, unde a reușit să stârnească o adevărată furtună printre concurenți, deoarece a avut conflicte aprinse cu vedete precum Ami, Cornel Palade, Anisia Gafton dar și Ruxi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net