Bianca Drăgușanu, „agățată” de George Tănase! Replicile care au făcut-o să râdă pe focoasa vedetă

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a fost invitata celei de-a doua ediții a emisiunii online „Zig Zag”, difuzată pe canalul You Tube „theXclusive”.

Cum focoasa vedetă este una dintre cele mai dorite femei din România, gazda, comediantul George Tănase, a abordat un subiect de care Bianca Drăgușanu nu este străină, replicile de agățat!

Bianca nu percutează favorabil la replicile de agățat

Astfel, Bianca a fost provocată să evalueze o serie de replici rostite chiar de George Tănase, ca și când acesta ar fi încercat să îi atragă atenția. La rândul ei, Bianca a povestit o serie de replici penibile auzite de-a lungul anilor.

Bianca, tu ești exact ca Thor! Știi exact cum să ridici ciocanul”, i-a spus George, spre amuzamentul Biancăi, dar fără efect. 

Citește și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

După momentul de detensionare a atmosferei, gazda a abordat subiecte mai serioase, cum ar fi prima apariție a Biancăi, ca model, valul de ură la care e supusă vedeta sau despre Victor Slav, fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu crede în invazia zombie

Cea mai celebră vedetă care mă urmărește, dar eu nu o urmăresc, este Thalia. Postează, dar nu am mai urmărit-o de mult. E celebră în întreaga lumea”, a explicat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că acasă umblă mereu goală, întrucât utilizează tot felul de produse cosmetice, pe tot corpul, fiind, astfel, obligată să renunțe la haine. „Ies și prin grădină așa”, a spus Bianca, spre curiozitatea gazdei care a replicat „Unde ziceai că stai?”.

Vezi și: Ce ascunde Bianca Drăgușanu în geantă. „Cam pe unde mă duc, o iau cu mine”

Bianca Drăgușanu a mai spus că dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar alege o carieră în medicină, alegând specializarea chirurgie plastică. De asemenea, vedeta a recunoscut că e de părere că omenirea ar putea să treacă printr-o nouă pandemie, în urma căreia morții vor fi transformați în zombie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net