Cine e vedeta din curtea Kanal D expertă în sarmale, dar pescetariană? Le face, dar nu pune gura pe ele! „Fac masă bogată”

Știți ce melodii are în playlist, dimineața, la matinalul Brigada Devreme, când vă dă trezirea alături de George Zafiu și Andrei Tudorache, însă cu siguranță încă nu ați aflat ce bucate delicioase obișnuiește să prepare de Sărbători Ramona Dumitrescu.

Ramona Dumitrescu, alături de George Zafiu și Andrei Tudorache foto: Kanal D
Ramona Dumitrescu, alături de George Zafiu și Andrei Tudorache foto: Kanal D

Simpatica realizatoare Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls a renunțat la consumul de carne în urmă cu 14 ani, iar de aproximativ trei ani este pescetariană. 

Cu toate acestea, stilul său de viață nu a împiedicat-o niciodată pe Ramona să îmbrățișeze tradițiile culinare românești şi să găsească pentru cei dragi.

„Îmi place foarte mult să gătesc și acesta este motivul pentru care de sărbători sunt fiartă pe bucătărie! Îmi place să fac sarmale, salată boeuf, cozonaci, chec orice. (…) 

Nu există masă de sărbători la care să nu gătesc aproape toate preparatele tradiționale. Fac masă bogată, am suflet de gospodină”, a mărturisit realizatoarea radio Ramona Dumitrescu.

De ani buni, chiar și fără să le guste, matinala trece cu brio testul suprem al bucatelor tradiționale – prepararea sarmalelor. Ramona a primit chiar complimentul suprem din partea unui specialist în arta culinară.

Ramona Dumitrescu, de la Radio Impuls foto: Kanal D
Ramona Dumitrescu, de la Radio Impuls foto: Kanal D

Face sarmale de te lingi pe degete, dar nici nu le gustă

„Toți oamenii care au mâncat din sarmalele mele mi-au spus că sunt unele printre cele mai bune sarmale pe care le-au mâncat vreodată, și asta venind inclusiv de la un bucătar pe care îl apreciez foarte mult! 

Mi-a zis că sarmale ca ale mele a mâncat doar de la femeile bătrâne din Bucovina. Și gândește-te că le gătesc fără să le gust pentru că le fac cu carne!”, povestește Ramona.

Ramona nu se teme să experimenteze în bucătărie.

 „În ultimii ani, am înlocuit cozonacul cu babka, este un cozonac polonez, mai mic decât cozonacul românesc și cu umplutură mai bogată. Fac babka, pentru că nici aluatul nu trebuie să-l bați la fel de mult precum îl bați la cozonac”, a povestit simpatica matinală, de la Brigada Devreme.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix depositphotos1 jpeg
image png
survivor antena 1 jpg
image jpeg
image jpeg
image jpeg
image png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net