Bianca Drăgușanu, foc și pară după ce a primit o amendă în plină stradă. Cu ce sumă a fost sancționată: „Japcă... tupeul ordinar!”

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a izbucnit pe rețelele de socializare, după ce a primit o amendă din partea polițiștilor. Vedeta, profund dezamăgită de cele întâmplate, a împărtășit totul cu fanii, iar reacția ei a fost de-a dreptul revoltătoare.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, amendată de polițiști

Bianca Drăgușanu a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat. Fosta asistentă TV a fost amendată de polițiști după ce ar fi ocupat un loc de parcare pentru care nu ar fi plătit taxă. Organele legii au făcut controale în zona respectivă, au verificat mașina, iar ulterior au constatat că autoturismul îi aparține Biancăi Drăgușanu, care nu s-a conformat regulamentului.

Astfel, fosta parteneră a lui Victor Slav s-a trezit cu o amendă în valoare de 200 de lei, lucru care a scos-o din sărite și a simțit nevoia să împărtășească totul cu fanii săi din mediul online. Vedeta, care susține că gestul polițiștilor nu ar fi fost altceva decât o „japcă”, a publicat o imagine cu tichetul amenzii, exprimându-și furia în fața internauților.

„200 de lei parcare! Japca și tupeul ordinar!”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, amendă pentru parcare / Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu, amendă pentru parcare / Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu conduce o mașină de lux

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat recent o mașină nouă, pentru care a plătit o sumă colosală. Bolidul ar fi costat-o nici mai mult, nici mai puțin de 250.000 de euro, iar la această achiziție se spune că ar fi contribuit și Gabi Bădălău, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, vedeta susține că nu îi datorează nimănui niciun merit pentru tot ceea ce are, ci este vorba doar despre eforturile sale financiare. 

Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste”, mărturisea Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net