Toate vedetele radiază în jurul lui Busu! Imaginile vorbesc de la sine

Prezent la un eveniment, Florin Busuioc a fost spiritul petrecerii, reușind să facă toate vedetele să râdă și să se simtă bine.

Florin Busuioc a adus zâmbetul pe chipul colegelor sale
Florin Busuioc a adus zâmbetul pe chipul colegelor sale

Vedetele PRO TV s-au adunat la un eveniment, iar în centrul atenției a fost Busu, care are o formă de invidiat și glumele la el, așa cum ne-a obișnuit.

Colegele lui Busu s-au strâns în jurul acestuia la panou, acolo unde au făcut nenumărate poze. Prezentatoarele au fost fermecate de Busu și nu se mai puteau opri din râs.

Cum a fost salvat Busu de la moarte

Deși mereu este cu zâmbetul pe buze, în noiembrie 2018, Florin Busuioc a trecut printr-un moment greu al vieții lui. Vedeta a suferit un infarct miocardic la Craiova

.Acesta se afla la un spectacol, iar după ce a fumat o țigară, i-a spus unui coleg că nu se simte bine și s-a prăbușit pe jos. Norocul lui Busu a fost că un băiat a reușit să îi facă resuscitare și să îl salveze.

Citește și: Florin Busuioc își amintește cu groază despre infarctul pe care l-a suferit 

„Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn. Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel…”, a declarat Florin Busuioc în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

La ce a renunțat Busu

După ce a trecut prin cumpăna vieții lui, Florin Busuioc a renunțat la tot ce îi făcea rău. Acesta nu mai fumează, iar cafea bea foarte rar.

Vezi și: Florin Busuioc, dezvăluiri despre starea de sănătate 

„M-am lăsat de fumat că n-am mai simțit nevoie. E bine să ai încredere în medici. Înainte, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat! Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam. Am avut o bere în frigider de la un Revelion la altul!”, a mai spus Busu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!             

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net