Cântăreața Erika Isac, amenințată cu moartea înaintea unui concert. Evenimentul a fost anulat

Ultima actualizare:

Erika Isac se numără printre cele mai în vogă cântărețe ale momentului. A reușit să cucerească o mulțime de români prin melodiile sale cu mesaj feminist, dar s-a ales și cu o comunitate de inamici în acest sens.

Erika Isac / Sursă foto: Instagram
Erika Isac / Sursă foto: Instagram

Erika Isac a primit amenințări cu moartea înaintea unui concert

Ieri, 1 iunie2024, Erika Isac trebuia să cânte la un concert din Medgidia, însă aceasta nu s-a mai prezentat, deoarece a primit amenințări cu moartea. Potrivit unui comunicat al instituției, evenimentul a fost anulat de primărie.

Concertul de la Medgidia trebuia să fie susținut de Rareș, Erika Isac și Bogdan de la Ploiești. 

„În jurul prânzului, Erika Isac și Rareș au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizați să nu urce pe scena de la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, pentru că au luat în serios aceste amenințări, au depus plângere la Poliția din Medgidia. În același timp, Primăria Municipiului Medgidia a sesizat instituțiile abilitate pentru a lua toate măsurile necesare pentru siguranța artiștilor prezenți la eveniment”,  sunt informațiile aflate în comunicatul instituției.

Cum a devenit cunoscută cântăreața 

Erika Isac a lansat recent o piesă numită „Industry Plant” care a avut scopul de a transmite un mesaj cu privire la valul de ură care a apărut după melodiile cu mesaje feministe „Femei în Parlament” și „Macarena”. Melodia continuă seria primelor două piese care au trezit o mulțime de controverse din cauza versurilor licențioase.

Anul trecut, cântăreața devenea cunoscută odată cu apariția la Urbanist Sessions, unde a cântat piesa „Tap Tap”, prima melodie cu mesaj dedicat femeilor. De atunci, solista a atras un val de susținere, dar și unul de contestare, cele mai multe dezbateri având loc în mediul online.

În piesele sale, tânăra în vârstă de 24 de ani vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor, lucru care stârnește de fiecare dată reacții diverse din partea românilor de pretutindeni. Cele mai multe comentarii au venit din partea bărbaților, care au jignit-o și i-au reproșat că are un limbaj inadecvat, iar versurile din melodiile ar fi îngrozitoare. Pe de altă parte, Erika Isac încearcă să ignore gurile rele și spune că a scris melodiile „ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net