Cântăreaţa Xonia vrea să dea Poliția Română în judecată, după ce testele au demonstrat că nu a condus sub influența substanțelor interzise

În urmă cu aproape un an, Xonia a fost oprită de polițiști în trafic, iar drugtestul agenților de la Rutieră arăta că vedeta consumase cocaină. După demararea unei anchete, în urma căreia rezultatele de la Institutul de Medicină Legală (IML) au demonstrat că artista nu a condus sub influența substanțelor interzise, Xonia își dorește să dea în judecată Poliția Română!

Xonia vrea să dea în judecată Poliția Română / foto: arhiva Click!
Xonia vrea să dea în judecată Poliția Română / foto: arhiva Click!

Anul trecut, Xonia a fost oprită de polițiști în trafic, iar testul a arătat inițial că aceasta consumase cocaină. Artista, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a așteptat un an de zile ca să demonstreze că nu a condus sub influența substanțelor interzise cum credeau agenții de la Brigada Rutieră! Legiștii au ajuns la concluzia că, de fapt, rezultatul indicat de testul de droguri este fals.

„Cineva va trebui să răspundă pentru toate daunele”

Avocata Xoniei, Katia Cicala, a subliniat că este esențial ca cineva să își asume responsabilitatea pentru daunele morale și de imagine suferite de clienta sa: „Cineva va trebui să răspundă pentru toate daunele pe care clienta mea le-a suferit, acestea fiind daune morale, în special daune de imagine.

Deci apreciem că cineva va trebui să răspundă şi să ceară scuze public pentru toată trauma pe care clienta mea a suferit-o. Rămâne să ne consultăm şi să luăm o decizie în acest sens”, a declarat Katia Cicala, potrivit antena3.ro.

Totodată, aceasta a susținut că este dificil în acest moment de identificat cine anume va trebui să dea socoteală, fie că este vorba de producătorul testelor, autorităţile care le utilizează sau cele care au verificat acurateţea acestora.

Xonia scapă astfel de acuzațiile penale, inclusiv de cele legate de faptul că a condus în România fără să aibă un permis valabil și vrea să dea acum în judecată Poliția Română și cere scuze publice pentru falsa incriminare. Urmează ca echipa legală a cântăreței să se consulte şi să ia o decizie finală cu privire la paşii următori pentru a adresa această problemă în mod adecvat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net