Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Dan Ursa când a ajuns acasă. Câștigătorul de la „Survivor” vorbește despre experiența sa în Dominicană

Deși se declară un pasionat de călătorit, sejurul de 5 luni în Republica Dominicană a testat, cu siguranță, limitele lui Dan Ursa. Câștigătorul din acest an de la „Survivor România” a vorbit despre experiența sa la emisiune, cât și despre primul lucru pe care l-a făcut atunci când a revenit acasă!

Dan Ursa este marele câștigător de la „Survivor România”
Dan Ursa este marele câștigător de la „Survivor România”

Marele câștigător din acest an de la „Survivor România”, Dan Ursa, a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența sa din concurs. Deși, potrivit informațiilor oferite de către viva.ro, el este un mare iubitor de călătorii, mai mult ca sigur că până și el a fost împins până la limite de sejurul de 5 luni din Republica Dominicană. Dan Ursa a povestit care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, cât și de ce anume i-a fost dor cel mai mult, cât timp a fost plecat.

Potrivit declarațiilor acestuia, experiența de la „Survivor România” a fost una intensă, plină de provocări și de o competiție acerbă. Din fericire, Dan Ursa declară că a reușit să lege noi prietenii cu ceilalți concurenți, despre care spune că este nerăbdător să se întâlnească din nou, în afara emisiunii. El a mai spus că își dorea să participe la „Survivor România”, iar întrebat dacă s-a gândit ce va face cu banii din marele premiu, Dan Ursa a declarat că încă nu s-a gândit la acest lucru.

Dan Ursa este căsătorit și are o fiică

Întrebat și despre viața sa personală, Dan Ursa a declarat că el și soția lui sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au împreună o fiică de 9 ani. El a spus că familia lui s-a bucurat enorm de reușita lui de la „Survivor România”. De asemenea, Dan Ursa a mai spus că, deși trăiește în Cluj de 20 de ani, orașul său natal, Tușnad, îi este drag în continuare și îl vizitează la orice ocazie.

În vârstă de doar 40 de ani, Dan Ursa a recunoscut că cel mai mult i-a fost dor în Republica Dominicană de familia sa. El a spus că a simțit mereu sprijinul din partea soției și fiicei sale, iar primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă a fost să le ia în brațe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net