Cine este, de fapt, soția lui Dan Ursa. Cum l-a influențat să câștige Survivor România 2023

Miercuri seară, Survivor România 2023, sezonul patru, a luat sfârșit. Marele câștigător, cel care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro, a fost Războinicul Dan Ursa (40 de ani). Și, după aproape șase luni în care a stat departe de casă, concurentul se reîntoarce la frumoasa sa soție Corina Ursa, cea care l-a sprijinit de-a lungul timpului și i-a dat puterea de a ajunge până în marea finală a emisiunii, pe care a și câștigat-o. Cine este partenera sa de viață, alături de care are o căsnicie minunată.

Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023 / Foto: Instagram
Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023 / Foto: Instagram

Dan Ursa (40 de ani), câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro al emisiunii Survivor România 2023, se reîntoarce acasă la frumoasa sa familie. Mai exact, la minunata sa soție, Corina, alături de care are o fiică. Darius Dan Ursa este un familist convins și luptă ca soția și fiica sa să nu ducă lipsă de nimic. Însă, cine este, mai exact, partenera de viață a Războinicului?

Cine este soția lui Dan Ursa

Cei doi sunt discreți atunci când vine vorba despre căsnicia lor și nu publică imagini cu familia pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că se feresc de ochii lumii, trăiesc o adevărată poveste de dragoste într-un mod mai intim și sunt foarte fericiți împreună. De asemenea, marele câștigător Survivor România 2023 a recunoscut că soția sa este persoana care l-a sprijinit de-a lungul timpului și i-a dat puterea necesară pentru a trece peste orice obstacol.

Asta s-a putut vedea și în cadrul unui joc de comunicare, câștigat de Războinici, unde Corina și-a încurajat soțul, spunându-i că este cel mai bun și va câștiga marele premiu, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Totodată, Corina i-a lăsat pe toți cu gurile căscate atunci când a apărut, pe ecran, îmbrăcată în tricou cu chipul soțului ei, arătând cât de mult îl susține. Însă, nu doar ținuta a atras toate privirile, ci și frumusețea ei.

Corina Ursa și-a susținut necondiționat soțul / Foto: Instagram
Corina Ursa și-a susținut necondiționat soțul / Foto: Instagram

Putem spune că Dan Ursa este un bărbat împlinit, chiar dacă atunci când a plecat în Republica Dominicană a avut o teamă, aceea de a nu își dezamăgi familia. Iată că nu a făcut-o și va ajunge acasă cu marele premiu de 100.000 de euro, cât și titlul de marele câștigător al sezonului patru Survivor România 2023.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net