A început școala și te omoară trezitul de dimineață? Iată câteva sfaturi prețioase de la Carmen Brumă, pentru a te simți odihnit. Trei obiceiuri care ne schimbă viața complet

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Carmen Brumă se reinventează la 47 de ani. Vedeta muncește din greu și învață pentru tot ceea ce și-a propus să realizeze până la sfârșitul acestui an și nu se dezice deloc.

Are planuri mari! A devenit Masterand în Nutriție și Siguranță Alimentară la  Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol  Davila" din București,  începe  cel de-al șaptelea sezon MediCOOL, care va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1, începând din 14 septembrie, alături de Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală). Cele mai noi experimente, dar și subiecte tabu, explicate pe înţelesul tuturor, vor fi dezbătute alături de invitaţii emisiunii, într-un decor cu totul nou.

"Timp de 8  luni de zile  am dat examen în fiecare lună"

Pe lângă toate atribuțiile și activitățile pe care le are în prezent, Carmen Brumă și-a mai pus în practică o ambiție la care muncește de 8 luni de zile: face un curs de nutriție avansată la FC Barcelona, așa că nici bine nu s-a întors din vacanța din Grecia că s-a și pus cu burta pe carte.

"Deocamdată nu am început facultatea, Masterul, pe 1 octombrie începem și încă nu știu să spun exact la ce am prima sesiune și la ce materii am emoții. Eu mă pregătesc acum pentru examenul final de la FC Barcelona. Înainte să mă înscriu la Master, am făcut în paralel, de 8 luni de zile, un curs de nutriție sportivă avansată, la FC Barcelona. Tmp de 8  luni de zile  am dat examen în fiecare lună ca să trec în luna următoare. E un curs foarte serios și acum am două luni la dispoziție să pregătesc examenul final ca să  îmi iau acreditarea pe nutriție sportivă avansată dată de FC Barcelona. Și-au făcut un hub, un soi de universitate și poți să faci online diverse cursuri printre care și cel de nutriție sportivă", ne-a declarat în exclusivitate Carmen Brumă.

Trei obiceiuri pentru a te trezi odihnit

Sfaturile date mereu de Carmen Brumă sunt urmărite și luate în considerare de către mulți dintre urmăritorii ei mai ales că femeile sunt cele care îi cumpără programele de slăbit pe bandă rulantă. Dar ce faci când revii din vacanță într-o formă de zile mari și nu te poți odihni?

Carmen Brumă oferă trei soluții pentru a te trezi mai odihnit, în mod special pentru persoanele care au probleme cu somnul.

Iată cum sare vedetă în ajutor și ce spune despre obiceiurile care ar trebui aplicate înainte de somn.

"Dacă simți că nu te trezești odihnit deși dormi suficient încearcă următoarele obiceiuri care s-ar putea să fie de ajutor.

1. Încearcă să nu mănânci cu aproximativ 3 ore înainte de somn, iar dacă o faci, evită carbohidrații gen paste din făină albă, dulciurile, orezul, pentru că vor declanșa o secreție mare de insulină, lucru care va afecta calitatea somnului tău.

2. Multe persoane care au probleme cu somnul prezintă și un deficit de magneziu așa că un supliment așa cum este  bisglicinatul de magneziu te poate ajuta. Conține, pe lângă magneziu, și aminoacidul glicină care de asemenea, are efecte relaxante. În plus,

 se absoarbe mult mai bine decât alte formule, e mai ușor de tolerat, nu provoacă disconfort gastric și poate fi luat atât dimineață cât și seara, pe stomacul gol sau în timpul mesei.

3. Chiar dacă ai senzația că un pahar de alcool te ajută să dormi, nu e chiar așa pentru că somnul tău va fi unul întrerupt, superficial, fără să atingi fazele non Rem 3 și Rem în care se produc regenerarea și refacerea profundă a organismului", a menționat Carmen Brumă, care  arată într-un mare fel la cei 47 de ani ai săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net