Carmen Brumă, rețetă de chifle de post cu linte. Cum se prepară și ce i-au transmis fanii

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România. De cele mai multe ori, aceasta împărtășește pe rețelele de socializare rețetele sale delicioase, dar și sănătoase.  De data aceasta, a postat pe TikTok o rețetă de chifle de post cu linte. 

Carmen Brumă, rețetă de chifle de post cu linte Foto: colaj/captură Instagram
Carmen Brumă, rețetă de chifle de post cu linte Foto: colaj/captură Instagram

De ce ingrediente ai nevoie pentru rețeta de post a lui Carmen Brumă

200g linte roșie hidratată; 3 linguri de tărâțe din semințe diverse; 3 linguri de drojdie inactivă; 1/2 linguriță de bicarbonat stins cu zeamă de lămâie; 2 linguri de ulei de măsline; 2 linguri de apă; sare, busuioc și fulgi de ceapă.

„Vă arăt rețeta mea de chiflă proteică pe care o puteți integra în orice program de slăbit, dar și în unul de menținere. Pentru această chiflă am folosit 8 albușuri pe care le-am bătut spumă, apoi am adăugat niște sare și ierburi aromate după gust, praf de copt și două-trei linguri de tărâțe de ovăz, psyllium și semințe de in. Am pus totul într-o tavă de copt. Am decorat cu semințe de floarea soarelui și susan, apoi am băgat totul la cuptor pentru 30 de minute la aproximativ 180 de grade”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Cum se prepară rețeta de chifle de post cu linte? Se hidratează 200g linte roșie. Se pune într-un blender cu restul ingredientelor în cantitățile menționate mai sus. Se amestecă până se formează o pastă suficient de tare încât să poți forma niște bile. Se așază pe o hârtie de copt cu semințe de floarea soarelui și dovleac deasupra. Se bagă la cuptor 20 de minute la 180°. „Și a ieșit ceva foarte gustos și foarte sănătos”, spune Carmen Brumă în încheierea videoclipului.

Ce mesaj i-a lăsat una dintre urmăritoare 

Din păcate, la linte, în tabelul nutrițional primează carbohidrații. Proteina este la jumătate față de carbohidrați. Dacă mai pui și o felie de pâine… ohoooo. De-asta toată lumea se îngrașă în post. Consumă leguminoase pentru proteină și, de fapt, carbohidrații sunt la putere. Iar dacă mișcare ioc… se înțelege de unde apar kilogramele în plus. Sănătate!”, a comentat o urmăritoare.

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Se află într-o relație cu Mircea Badea de peste 25 de ani și au un copil împreună. Carmen Brumă se numără printre cele mai frumoase femei din țară. În ultimii ani, atenția lui Carmen a fost îndreptată mai mult către fitness și nutriție, vedeta având o siluetă de invidiat. 

În moment de față, Carmen activează în continuare în acest domeniu, după cum se arată pe site-ul ei oficial. Primul ei job a debutat în anul 1990, la Radio Total, iar în televiziune a fost încurajată să intre de Jeana Gheorghiu, la postul Tele7ABC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net