Carmen de la Sălciua, trasă în țeapă de o colegă de breaslă. Artista i-a împrumutat o sumă mare de bani, însă la ce s-a ajuns întrece orice imaginație!

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai mărinimoase vedete, a fost trasă în țeapă de o fostă colegă de breaslă care i-a cerut ajutor financiar. Nici până în prezent cântăreața nu și-a recuperat banii. Ce mesaj a transmis pe social media. 

Carmen de la Sălciua / foto: Arhiva Click!
Carmen de la Sălciua / foto: Arhiva Click!

Îndrăgita cântăreață le-a mărturisit fanilor din social media faptul că o persoană cu care a colaborat pe plan profesional a contactat-o în vederea obținerii unor bani, sub formă de împrumut. Deși i-a promis că îi va restitui artistei, nu a făcut-o nici până în prezent. 

Carmen de la Sălciua: „Simțeam că îmi încalc un principiu” 

Cu toate că a avut un sentiment negativ și a simțit că își încalcă un principiu, vedeta s-a lăsat emoționată de problema de familie pe care tânăra din Sibiu i-a spus-o pentru a obține bani. Suma pe care Carmen i-a împrumutat-o acesteia nu este deloc una mică, motiv pentru care a ales să expună întreaga experiență de care a avut parte. 

„Dacă tot postez aici chestii frumoase de pe la evenimente și din viața mea, musai să vă spun că am pățit și una mai puțin plăcută! În urmă cu câteva luni, o domnișoară din Sibiu cu care eu am colaborat la un moment dat și cu care m-am înțeles destul de bine mă sună să îmi ceară niște bani împrumut! O sumă destul de mare! Mi-a prezentat o problemă în familie și mi-a spus că în luna august, respectiv luna asta mi-o va returna. Eu... hai să fiu un om cu suflet, deși cumva simțeam că îmi încalc un principiu... îi virez în cont.

Ei bine, domnișoara ba are whatsapp blocat, ba răspunde și mă amână, ba îmi dă seen... dar nici vorbă de bănuții mei!  Când s-a degradat lumea asta?? Când? Asta e prima, dar și ultima dată când eu mai fac lucruri de genul. Eu tot timpul am mers pe premiza că atunci când dai bani împrumut, îți câștigi un dușman. Și uite că am pățit-o și eu. Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!” - și-a început cântăreața mărturisirea.

Postarea făcută de vedetă / foto: InstaStory
Postarea făcută de vedetă / foto: InstaStory

Ce sfaturi le-a oferit vedeta urmăritorilor săi

Cântăreața a dorit să îi sfătuiască atât pe cei care cer bani să dea dovadă de omenie și să nu dispară ca niște lași. Iar celor care oferă bani împrumut le-a recomandat să țină cont de anumite principii. 

„Cei care știți că aveți de dat bani, sunați, fraților, comunicați, nu dispăreți ca lașii! Nu era mai simplu să spui: Uite, mai păsuiește-me câteva zile că nu mă descur.

În ziua de azi ajungi să dai explicații pentru ce îți trebuie banii.. banii tăi! Atât de joasă speță sunt unii. Cum mai dormiți noaptea în pat cei care faceți asemenea lucruri? Un om să e de bună credință și voi să „îl lucrați pe la spate”.

Am învățat o lecție importantă! Tot timpul să îmi ascult intuiția și să nu îmi încalc principiile! Vă sfătuiesc să nu faceți ca mine, ca să nu pățiți la fel. Dați bani și ajutați atât cât puteți ca să nu se simtă. Nu vă dați peste cap să ajutați peste puteri, că oamenii nu apreciază” - a mai scris Carmen de la Sălciua.

Postarea făcută de vedetă / foto: InstaStory
Postarea făcută de vedetă / foto: InstaStory

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net