Mara Bănică a scos artileria grea! A câștigat de partea sa un aliat pe măsură, în scandalul cu familia Sterp

Mara Bănică, aflată de câteva zile într-un mare scandal cu familia Sterp, a trecut la lovitura de grația și i-a lansat o invitație în propria emisiune lui Carmen de la Sălciua, fosta soție a cântărețului Culiță. 

Carmen de la Sălciua și Mara Bănică / foto: Colaj Click!
Carmen de la Sălciua și Mara Bănică / foto: Colaj Click!

Jurnalista a postat o fotografie pe contul personal de Facebook care o ilustrează pe îndrăgita cântăreață. Fanii Marei Bănică au reacționat instant, mare parte dintre aceștia fiind de părere că vedeta a făcut acest gest din cauza faptului că ar avea ceva personal cu familia cântărețului. 

Mara Bănică, alături de Carmen de la Sălciua 

Jurnalista care recent a lansat o serie de acuzații la adresa familiei Sterp și pe care, totodată, a dat-o în judecată, nu renunță ușor. De curând, Mara Bănică și-a lansat propriul podcast, acolo unde vin doar invitați aleși pe sprânceană. 

Carmen de la Sălciua pare că a acceptat invitația acesteia, iar internauții au rămas de-a dreptul surprinși de asocierea celor două. Și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor. 

„Și acum ce ar putea să spună ea de mama Geta. Că tot mama Geta a divorțat-o și pe ea”;

„Și unde vrei să bați?”;

„Deci te iubesc, Mara. Dacă nu ar fi fost Carmen, Sterpii ar fi fost acum la stână și nu vedete naționale”;

„Cât noroi o fi îndurat fata asta nimerind în așa târlă!”;

„Ai mult tupeu sa o chemi pe fosta iubită a lui Culiță! Și multă nesimțire! Intri cu bocancii în viața oamenilor! Urmează știrea.... Bomba pentru care ai invitat-o pe aceasta doamnă în emisiunea ta! Esti penibilă. Ce poți face pentru a avea succes! Să denigreze o familie!”;

„Chiar mă faci să cred ca ai ceva personal cu ei…” - au fost doar o parte din comentariile primite de jurnalistă la postarea de pe Facebook. 

Miezul scandalului dintre familia Sterp și Mara Bănică 

În urmă cu doar câteva zile, Mara Bănică lansa în mediul online mai multe acuzații la membrii familiei Sterp. Mai concret, jurnalista amintea un episod vechi în care un fost angajat al familiei cântărețului îi acuza că i-au oferit rele tratamente. 

Membrii familiei Sterp au venit cu replici extrem de acide și tăioase la adresa jurnalistei, și după ce Culiță a amenințat-o că o dă în judecată, Mara Bănică a furat startul și a predat problema în mâna legii. 

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și «nu se pune», când califici oamenii în «ț*****» și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc ca un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe.

Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net