Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2024. Vine al Treilea Război Mondial? „Aici se schimbă direcția conducerii lumii”

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre tragediile la care ne putem aștepta în anul 2024. Invitată în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, specialista a expus motivul izbucnirii unui Al Treilea Război Mondial, și despre posibilitatea ca Europa să intervină prima. 

Carmen Harra / foto: Facebook
Carmen Harra / foto: Facebook

Printre subiectele abordate în podcastul lui Adrian Artene, unele dintre cele mai discutate au fost: căderea lui Putin, seisme majore sau Al Treilea Război Mondial. De asemenea, a precizat că sunt șanse destul de mari ca Rusia și Ucraina să ajungă la un numitor comun. 

Carmen Harra: „Se schimbă direcția conducerii lumii”

Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri menite să ridice un semn de întrebare, dar și să instaleze o oarecare teamă în rândul oamenilor. 

Potrivit previziunilor sale, sunt șanse destul de mari ca în 2024 să să izbucnească un Al Treilea Război Mondial. 

„2024 duce conotația și pericolul unui război. Este un război care prinde lumea întreagă, este un război care începe, de fapt, din Orientul Mijlociu. De acolo încep întotdeauna războaiele. Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu, cu mii de ani în urmă, unde s-a creat Primul Război.

Ne întoarcem acolo și pericolul pe care noi îl experimentăm în 2024 este ce se întâmplă în spatele războiului între Israel și Palestina, cine sunt puterile care trag sforile și de unde pericolul care poate să vină să escaladeze Europa, America și așa mai departe… lupta care se duce între China, America, Rusia, marile puteri ale lumii.

Aici se schimbă direcția conducerii lumii. Evident că în 2024 o să vedem la ce mă refer. Aici America pierde putere și se confruntă cu probleme foarte dificile în 2024.”, a declarat Carmen Harra.

Rusia și Ucraina, pe punctul de a face pace? 

Așa lasă de înțeles clarvăzătoarea, care ne spune că, de fapt, pericolul amenință din altă parte: 

„Eu am anticipat că pe parcursul lui 2023 o să vedem o scădere în intensitate a nebuniei care se întâmplă acolo. Ba chiar, cred că se ajunge la un fel de înțelegere între ei. Până la urmă, cad la un fel de tratat. Ei nu au reprezentat pericolul niciodată.

Am spus asta într-o emisiune acum 25 de ani, la o stație din America. Pericolul lumii vine din Orientul Mijlociu. În spatele luptei din Orientul Mijlociu, se poate afla Rusia, China.”, a adăugat Carmen Harra.

Avertizarea lui Carmen Harra prentru anul 2024. La ce ne putem aștepta? 

Carmen Harra i-a avertizat pe români că există șanse destul de mari să izbucnească un nou război. 

„Este ceva ce ar trebui să fim conștienți că poate să se întâmple pe parcursul acestui an, ne trezim cu adevăratul Război Mondial, pe care nu vrem să îl experimentăm. Apropo de bomba creată în ’52 și bombele atomice… pericolul este absolut catastrofal.

Nu speriem pe nimeni, este doar un avertisment. Dacă se accentuează conflictul, atunci vorbim de ani de zile de bătălie. Conflictul acesta ar trebui, teoretic, să de aplaneze ca să nu experimentăm pericolul de care vorbesc.

Acest conflict are alte interese decât cele pe care le vedem noi. Omul de rând nu înțelege. Nu știm niciodată ce se află în spatele jocurilor, în spatele cortinei de fier. Nu știm niciodată cine conduce lumea, de fapt.”, a mai spus Carmen Harra în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net