Ce spune Zelenski despre sfârșitul războiului din Ucraina! „O să fiu foarte sincer”

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut astăzi o vizită istorică în România, în care s-a întâlnit cu Klaus Iohannis și a semnat un Parteneriat Strategic între cele două țări. Iar într-un interviu oferit celor de la Digi 24, Zelenski a spus că nu crede că Vladimir Putin își dorește încheierea conflictului din Ucraina.

Zelenski a vorbit despre pace în Ucraina / foto: Inquam Photos
Zelenski a vorbit despre pace în Ucraina / foto: Inquam Photos

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut astăzi o vizită istorică în România, în care s-a întâlnit cu Klaus Iohannis și a semnat un Parteneriat Strategic între cele două țări. Iar într-un interviu oferit celor de la Digi 24, Zelenski a fost întrebat dacă ar fi de acord să strângă mâna însângerată a lui Putin, dacă înseamnă oprirea războiului. Drept răspuns, Zelenski a spus că nu crede că Vladimir Putin își dorește, cu adevărat, să facă pace în Ucraina.

„O să fiu foarte sincer. El nici nu mai poate decide. Nu vrea să termine nimic, nu este interesat, nu o să se întâmple niciodată. Dacă vrei sa oprești războiul faci tot ce e nevoie pentru a-l opri. Vorbești cu toți oamenii care sunt pregătiți să negocieze. Nu vrea.”, a declarat Volodimir Zelenski.

„Nu vrea să termine nimic, nu este interesat”

Volodimir Zelenski a vorbit și despre situația de pe front, cât și despre solicitările militare ale Ucrainei. „Vor fi noutăţi bune despre artilerie şi despre sistemele antiaeriene”, a spus președintele ucrainean.

De asemenea, Zelenski a mai vorbit și despre riscul întinderii conlictului din Ucraina, pe măsură ce bombardamentele sunt tot mai aproape de țări NATO, cum este și România.

„În România se cunoaşte foarte bine cît de periculos este terorismul rusesc, cât de periculoase sunt rachetele şi dronele, care atacă permanent regiunea Odessa, satele şi localităţile din apropierea graniţelor României. Este un pericol nu numai pentru statul nostru, e un pericol pentru toţi”, a spus acesta.

După părerea președintelui ucrainean, războiul se află acum în ultima sa fază, în care forțele sale au preluat complet inițiativa împotriva invaziei ruse. El a mai spus că acest punct este și cel mai dificil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net