Carmen Harra răbufnește după ce mama lui Theo Rose a desființat-o: „Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri...”

Nemulțumită de lucrurile spuse de Carmen Harra la adresa fiicei sale, Nina Diaconu a avut o reacție virulentă. Afectată de cele întâmplate, Carmen a reacționat și a vorbit din nou despre incompatibilitatea dintre Theo Rose și Anghel Damian. 

Carmen Harra a avut o nouă reacție în legătură cu atitudinea pe care a avut-o Nina Diaconu vizavi de ea, după ce a vorbit despre Theo Rose și relația artistei cu Anghel Damian, cel pe care urmează să-l facă și tătic. 

Numerologul susține că n-a spus nimic rău sau greșit despre artistă

Carmen Harra susține că studiile sale o fac mereu să spună anumite lucruri și că nicidecum nu este rea voință. După ce a vorbit despre faptul că Theo Rose și Anghel Damian nu sunt suflete pereche și că se vor despărți, în cele din urmă, mama artistei a avut o reacție virulentă la adresa ei. Acum, Carmen Harra a transmis un nou mesaj, atât pentru Nina Diaconu, cât și despre cuplul Theo-Anghel.

Harra susține că a avut mereu dreptate în ceea ce a prezis, mai ales atunci când a fost vorba despre divorțul Andreei Marin de Tuncay Ozturk , dar și despre Cristina Rus sau Adriana Bahmuțeanu. 

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil, minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu.

Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristinei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, a spus Carmen Harra, într-o emisiune de televiziune. 

Carmen Harra a vorbit despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian
Carmen Harra a vorbit despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Citește și - Theo Rose, noi detalii despre sarcină. Ce face Anghel Damian: „E grijuliu ca și cu un bibelou”

Crede, în continuare, că Theo și Anghel Damian nu sunt suflete pereche

Încă de când a auzit de faptul că Theo Rose este însărcinată, Carmen Harra a mărturisit că artista va avea un copil minunat. Cu toate acestea, despre relația cu Anghel Damian, numerologul a precizat că nu va rezista, căci nu sunt suflete pereche.

Deranjată de faptul că mama artistei nu a menajat-o deloc după previziunile sale, Carmen Harra a mai menționat că îi dorește acesteia tot ce este mai bun și a sfătuit-o să aibă grijă la anumite certuri și neînțelegeri ce vor apărea în relația cu Anghel Damian, la un moment dat. 

„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunoscută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. Vreau să le spun românilor că eu am scris 10 cărți, nu mă mai marginalizați, diminuați. Predicțiile le fac pentru că am scris niște cărți pe tema asta. Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei”, a mai completat Carmen Harra, vizavi de situație. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net